Badminton Vereniging Almere

AlmevA sponsort Badminton Vereniging Almere

In het voorjaar deelden wij U reeds mede dat AlmevA de Badminton Vereniging Almere sponsort, maar door een aantal omstandigheden was het er nog niet van gekomen om de sponsorfoto te maken. Dat is vorige week wel gelukt en U ziet op de foto directeur Ruud Leefers van AlmevA en voorzitter Henk Staats met het mooie reclamebord dat U bij alle wedstrijden van Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep in de boarding ziet staan van onze badmintonarena.

Ruud Leefers en Henk Staats schudden elkaar de hand

Almeva is sinds 1983 leverancier van alle materialen voor ongevallenhulpverlening, voor zowel de professionele hulpverlener zoals de ambulancediensten, als ook voor bedrijven en instellingen (BHV).

Almeva heeft samen met haar producenten een grote ervaring met het inrichten van ambulancevoertuigen alsmede het inrichten van Eerste-Hulp-plaatsen. Almeva is een directe partner van Söhngen GMBH in Duitsland. Söhngen is sinds 1925 producent van verbandstoffen, ongevallenhulpverleningsmaterialen en EHBO-inrichtingen.

Almeva levert aan meer dan 90 landen in de Almeva-producten hebben een wereldwijde reputatie verworven op het gebied van goede kwaliteit, lange houdbaarheid en efficiënte en snelle leveringen, waarbij de af te leggen afstand geen rol speelt.
Almeva werkt met vier algemene doelstellingen:

Almeva vertegenwoordigt in Nederland internationale producenten zoals onder meer:

Almeva staat een ieder met vakkundige raad terzijde en ook voor speciale toepassingen staat Almeva altijd voor U klaar. En de Badminton Vereniging Almere kan daar van meepraten want bij de aanschaf van de AED-apparatuur, apparatuur die trouwens in elke sporthal en op elk sportveld aanwezig zou moeten zijn, bleek Almeva een uitstekende raadgever!

Reageer op dit bericht (“AlmevA sponsort Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)