Badminton Vereniging Almere

Breedtetraining Veendam

Op de site van BadmintonInfo las ik dat de breedtetraining in Veendam niet van start kan gaan omdat zich te weinig kinderen hebben aangemeld. De foto suggereert dat het slechts om drie kinderen zou gaan. Nu kan ik mij slechts baseren op hetgeen er op BadmintonInfo staat vermeld, meer achtergrondinformatie heb ik niet, maar als badmintonner denk ik dat wij dit ons niet moeten laten gebeuren.

Als zich inderdaad maar heel weinig kinderen hebben aangemeld dan is duidelijk dat het in financieel opzicht bepaald geen cash cow is, daar moet dus echt geld bij. Toch zou er de mogelijkheid moeten zijn om met deze trainingen te beginnen. We zouden als het ware binnen de NBB over een soort ontwikkelingsfonds moeten beschikken om die breedtetraining toch van de grond te krijgen. Als we laten gebeuren dat deze trainingen niet gerealiseerd worden, dan komen we in een negatieve spiraal terecht.
Ik begrijp dat er in januari 2009 een nieuwe poging wordt gedaan om te starten en ik zou een ieder binnen de NBB willen vragen over deze kwestie nog eens te brainstormen en dezelfde vraag zou ik willen stellen aan het Badminton Business Netwerk (BBN).

De Badminton Vereniging Almere is bereid om de bijdrage die zij onlangs heeft ontvangen van het BBN ten behoeve van de Badminton School Almere, ter beschikking te stellen voor de breedtetraining in Veendam.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. dick pruis op 25-11-2008 om 17:40 uur

    Nog even een late reactie op dit verhaal. Er waren wat meer dan 3 aanmeldingen maar het vereiste aantal om de trainingen door te laten gaan werd niet bereikt. We hopen in januari op meer belangstelling. Bedankt voor het aanbod om de bijdrage van de BBN ter beschikking te stellen maar omdat het geen financieel probleem is maar gebrek aan belangstelling bij de noordelijke badmintonnertjes zullen we hier geen gebruik van maken.

    dick pruis, secretaris van de organiserende vereniging SV Meteoor

Reageer op dit bericht (“Breedtetraining Veendam ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)