Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen Van Zundert Velo

Komende zaterdagavond, 29 november 2008 om 19.00 uur speelt Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Van Zundert Velo uit Wateringen, nabij Den Haag. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Van Zundert Velo zal de lijstaanvoerder in de eredivisie BC Duinwijck op de hielen willen blijven zitten en Dekker Almere wil uitzicht houden op een plek bij de eerste vier in deze competitie. De eerste wedstrijd eindigde overigens in een 5-3 overwinning voor Van Zundert Velo.

De spelers, de coaches en het bestuur roepen alle supporters op om komende zaterdagavond 29 november 2008 om 19.00 uur aanwezig te zijn in Sportcomplex De Toekomstgroep om Uw favorieten aan te moedigen. Zij kunnen Uw support gebruiken in deze badmintonkrachtmeting dus zorg dat U er bij bent. En voor de kinderen is er zoals altijd een gratis perenijsje of een snoepzakje.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)