Badminton Vereniging Almere

Ernst van Stenus volgt Stephan Melein op

Ernst van Stenus volgt per 1 december 2008 Stephan Melein op als voorzitter van de Activiteitencommissie van de Badminton Vereniging Almere. De voorzitter van de Activiteitencommissie is tevens lid van het Algemeen Bestuur van de vereniging, dat uit vijf personen bestaat. Stephan Melein had te kennen gegeven een andere functie te ambiëren dan die van voorzitter van de Activiteitencommissie en het bestuur heeft in de bestuursvergadering van maandag 24 november 2008 verheugd gereageerd op het feit dat Ernst van Stenus bereid is om de voorzittersrol van deze belangrijke commissie op zich te nemen.

Ernst van Stenus heeft een brede badmintoninteresse en dat is een belangrijke pré voor een bestuurslid van onze bloeiende vereniging. Hij is van plan om snel een aantal mensen te werven voor jeugd- en seniorenactiviteiten binnen de vereniging. Dat is met name voor de jeugdactiviteiten dringend noodzakelijk, want zoals U weet organiseert de vereniging altijd een aantal leuke jeugdactiviteiten en zijn er nauwelijks vrijwilligers om te assisteren. Maar daar gaat Ernst dus onder meer wat aan doen.

Stephan Melein, ooit voortgekomen uit de jeugdraad binnen de vereniging, gaat gelukkig niet verloren voor de vereniging. Stephan blijft voorzitter van de Toernooicommissie en praat met de penningmeester van de vereniging, Vincent Festen, over het vervullen van de vacature van 2e penningmeester van de vereniging.
Het vermelden waard is voorts dat Stephan een belangrijke rol gespeeld heeft bij de implementatie van de nieuwe bestuursstructuur van de vereniging zoals deze met ingang van oktober 2007 is ingevoerd.

Het bestuur wenst Ernst van Stenus veel succes bij het vervullen van zijn bestuursfunctie en bedankt Stephan Melein voor zijn jarenlange inzet als zeer gewaardeerd bestuurslid!

Tot nu toe 12 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. John Bor op 26-11-2008 om 16:45 uur

  Klasse Ernst,

  Nu jij dan ook voor een deel de recreanten gaat vertegenwoordigen in het bestuur moet je er nu dan ook maar eens aan geloven om op de avonden te gaan spelen.
  Zie ernaar uit om met Roland B ( je weet wel vader van SBteA )eens tegen de gebroeders van Stenus te spelen.
  Geeft je nog veeeeeeeeeel meer inzicht en voeding voor je nieuwe funktie.
  Spreek je later. ;)

 2. Ernst op 26-11-2008 om 19:46 uur

  Beste John,

  Ik spreek nu voor mijn broer, maar ik geloof dat ook hij daar geen probleem mee zal hebben. Die uitnodiging staat. Spreek je.

 3. Henk op 27-11-2008 om 13:11 uur

  Bij deze komende titanenstrijd willen we natuurlijk met z'n allen aanwezig zijn.
  Geven jullie even aan wanneer dit evenement gaat plaatsvinden?
  Dan zetten we de tribunes vast klaar om jullie veld!

  Henk van Groenigen

 4. Henk Staats op 27-11-2008 om 17:24 uur

  Doe maar twee velden Henk. Ze hebben een forse uitloop nodig.

 5. John Bor op 27-11-2008 om 19:16 uur

  Stel voor zaterdag a.s om 18.50 uur op baan 5, dan kan team 1 gewoon op tijd beginnen nl. om 19.00 uur.
  Heb even overleg gehad met Roland en ook hij verwacht dat wij de klus binnen 10 min kunnen klaren.
  Tot zaterdag!
  :)

 6. teus op 27-11-2008 om 20:48 uur

  Zorg dat de EHBO klaar staat,
  wie er ook moge winnen, dit wordt reanimeren

 7. otto op 27-11-2008 om 21:17 uur

  Na twee uitzonderlijk zware dagen cursus in Brussel constateer ik bij thuiskomst dat mijn agenda voor een van de spaarzame vrije dagen die ik uberhaupt heb al helemaal is ingevuld door anderen dan mijn eigen vrouw :@. Ik ben te allen tijde bereid om welke handschoen dan ook op te pakken maar dan wel onder mijn eigen voorwaarden. Aangezien het hier om een uitdaging gaat van Dhr. J.B. en R.B. (familie?) te A. aan de fam. van Stenus en gezien het feit dat mijn oudste broer in zijn nimmeraflatende enthousiasme elke vorm van realiteitszin nog al eens uit het oog pleegt te verliezen en daarnaast ook nog eens voorbijgaat aan het feit dat zijn dokter hem heeft geadviseerd elke vorm van opwinding (lichamelijk als wel als mentaal) te vermijden, stel ik voor om zijn plek door een ander lid van onze familie in te laten nemen. Het gaat hier weliswaar niet om een van mijn andere broers maar om de aanstaande schoonzoon van Ernst en mijn aanstaande neef, S.B. te A. Per slot van rekening kom ik hem al elke keer tegen op familieverjaardagen of andere -gelegenheden en is hij dus al bijna een volwaardig lid van de familie. Ik begrijp echter dat deze (bijna) aangetrouwde neef op het voorgestelde tijdstip met zijn eigen team een competitiewedstrijd dient te spelen dus zullen wij een andere afspraak voor ons partijtje dienen te maken. Als men bezwaar maakt tegen mijn voorstel (en dat is wel te verwachten van deze twee semi-profs) speel ik nog liever met een van mijn twee dochters: dan heb ik tenminste nog een beetje kans tegen deze twee badmintonbeulen die met hun niveau met gemak in de derde divisie mee kunnen spelen. U mag dan beslissen of dit Lisa van 11 (vandaag geworden: hiep hiep hoera!) of Amy van 13 wordt. In afwachting van uw reactie, verblijf ik inmiddels


  Met zeer sportieve groet,
  O.F. van Stenus te Almere

 8. Ernst op 27-11-2008 om 21:24 uur

  He broeder, leuke reactie. Ze kunnen ook nog kiezen voor Shanice,nog maar 15 jaren jong.

 9. DannyP op 28-11-2008 om 10:22 uur

  Pleit niet echt voor jullie badmintoncapaciteiten om dit 'gevecht' tussen mannen te laten uitvoeren door jullie dochters ]:)

  Deze dochters winnen overigens met twee vingers in de neus en met de verkeerde arm spelend in hun eentje van dat 'superkoppel'.

 10. Krijn op 28-11-2008 om 10:24 uur

  Onderschat de recreantenservice van Borrie niet! (Leuk dat je weer reageert trouwens! ;))

 11. otto op 28-11-2008 om 12:32 uur

  Bij Indo's is alles geoorloofd als het om het hooghouden van de familie-eer gaat dus ook het inzetten van dochters of (bijna) schoonzonen :7
  Wij hebben overigens ook nog een volle neef in Jakarta die we voor de gelegenheid zouden kunnen laten invliegen. Als ik me niet vergis speelt hij daar in de Indonesische ere-divisie :)

 12. John Bor op 29-11-2008 om 15:59 uur

  Fam. van Stenus,

  Stel voor om zaterdagavond maar gewoon lekker naar team 1 te gaan kijken.
  Van een wedstrijd tussen E/O&J/R zal het gezien de invallers die al worden ingezet er wel niet van komen.
  Trouwens ik heb nog een neef ene Dicky P die ook graag wil invallen.
  Tot vanavond. :'(

Reageer op dit bericht (“Ernst van Stenus volgt Stephan Melein op ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)