Badminton Vereniging Almere

Gezocht: Verzamelaars van onze mediaberichten

De Badminton Vereniging Almere is op zoek naar een aantal vrijwilligers die voor de vereniging de mediaberichten willen verzamelen. We komen nogal eens op de Radio Flevoland en zelfs een enkele keer op TV-Flevoland en staan bovendien regelmatig in de Almare Weekeditie, Almere Vandaag en Almere Sportweek. Het nadeel van deze HuisaanHuisbladen is overigens dat ze zeer onregelmatig worden bezorgd. Eén vrijwilliger voor krantenberichten is dus te weinig, we zoeken er vijf het liefst uit verschillende wijken in Almere. En ook voor de radionberichten zoeken we twee iemanden die ons laten weten wanneer we op de Radio Flevoland zijn geweest.

Als U voor ons de krantenberichten wil verzamelen laat het dan even weten aan Henk Staats. Als er iemand is die regelmatig luistert naar Radio Flevoland en ook dat aan mij zou willen doorgeven, heel graag.
Waarom doen we dit nu? Wel we proberen de media meer te interesseren in de badmintonsport in het algemeen en de Badminton Vereniging Almere in het bijzonder. Maar dan willen we ook weten of onze inspanningen, zoals bijvoorbeeld het versturen van persberichten (voor- en nabeschouwingen), enig effect sorteert.
Meer informatie, bel of mail mij. Elders op de site vindt U hoe ik te bereiken ben.

Reageer op dit bericht (“Gezocht: Verzamelaars van onze mediaberichten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)