Badminton Vereniging Almere

Kennedy Van der Laan, an off day

We hadden net een prachtige zonnige ochtend en middag achter de rug toen alle teamleden (excl. Sanja) zich verzamelden om 18:00 bij BV Almere. Na 2 rackets te hebben teruggehaald bij Bees-sport met een nieuwe bespanning gingen we gezellig met zijn 5-en in de auto bij Chris op weg naar Haarlem. Het werd inmiddels al weer donker (lekker die winter) dus het uitzicht viel wat tegen. Na wat twijfels tijdens de rit over de goede route hield Chris goed voet bij stuk en reden we in één keer naar de hal in Haarlem. Nog een half plekje vrij op de parkeerplaats, daar kon Chris zijn auto voor de helft in krijgen en een ieder kon prima de auto weer uitkomen.

De volgende uren staan me niet zo goed meer voor de geest. De tijd vloog voorbij. Er was iets met een heuvel op de baan, met shuttles via de netband die aan de kant van Almere op de grond vielen en Team 5 van Almere was er ook met nog extra support van Rick en ma (ze schreeuwden onze oren van het hoofd, thanks voor de support).

Het volgende dat ik me weer voor de geest kan halen is dat de douches het weer deden, gelukkig geen brandslang douche benodigd. En het was lekker warm en gezellig boven in de kantine. Al smikkelend van de teamschotels en genietend van een drankje was het toch al weer een lange avond geworden en stapten we om kwart voor één in de auto weer op weg naar Almere. Via een alternatieve route wist Chris ons de terugweg nog bij de les te houden zodat ook niemand zich verveelde omdat we de heenweg alles al hadden gezien. Om half 2 weer bij de hal in Almere aan gekomen iedereen een prettige nachtrust gewenst om de volgende dag verder te gaan met de gezelligheid achter de bar bij BV Almere (helft van het team althans).

Uitslag kantine 30 hapjes Almere tegen 20 hapjes Duinwijck (Victorie voor Almere).

Wedstrijd uitslag niemand die het meer weet. Voor de fanatiekelingen, misschien dat toernooi.nl jullie hier een handje bij kan helpen.

Bekijk alle uitslagen van team 9.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 10-11-2008 om 11:13 uur

    Beste Johan,

    Een heel leuk stukje. Je zou er zo mee in de politiek kunnen.

Reageer op dit bericht (“Kennedy Van der Laan, an off day ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)