Badminton Vereniging Almere

Komende zaterdag, Dekker Almere tegen BC Victoria

Komende zaterdagavond, 8 november 2008 om 19.00 uur, speelt Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen BC Victoria uit Hoensbroek. Dekker Almere staat op een vijfde plaats in de eredivisie met 17 punten uit vijf wedstrijden en BC Victoria staat op een zevende plaats met 10 punten eveneens uit vijf wedstrijden. Afgelopen weekend tegen BC Culemborg waren de Almeerders op dreef maar zowel de spelers als de trainer-coaches schatten BC Victoria hoger in dan BC Culemborg. Het zal dus beslist nog een pittige wedstrijd worden. komende zaterdag.

De spelers en de trainer-coaches roepen de supporters van Dekker Almere op om, nu Dekker Almere weer eens thuis speelt, toch vooral naar deze wedstrijd te komen kijken. Het team kan Uw support zeer goed gebruiken!

Reageer op dit bericht (“Komende zaterdag, Dekker Almere tegen BC Victoria ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)