Badminton Vereniging Almere

Pepernotentoernooi 28 november

De Sint is al bijna weer in Nederland en dat houdt in dat wij weer het pepernotentoernooi zullen houden. Het toernooi is op vrijdag 28 november 2008 en begint al om 16.30 en duurt tot 19.00. Zorg wel dat je er om 16.30 bent, we hebben een strakke planning! De Sint zelf is verhinderd die avond maar stuurt 5 van zijn beste badmintonpieten!

Je zult binnenkort na afloop van je training een inschrijfformulier ontvangen met je naam er op. Wanneer je deze hebt ingevuld stop je hem in de brievenbus van de jeugdcommissie, deze staat in het gangpad naast de kantine. Je moet deze voor woensdag 19 november 2008 ingeleverd hebben. Ieder jeugdlid mag meedoen. Deelname is gratis. Natuurlijk zijn er pepernoten en je krijgt een keer drinken.

Na afloop kunt u in de kantine blijven eten. Helaas is dat niet gratis

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar tom.v.groenigen@bvalmere.nl, of plaats een reactie op dit bericht.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Paula Wijnands op 17-11-2008 om 10:45 uur

    Denk aan je inschrijving! Morgen is de laatste dag!!!

Reageer op dit bericht (“Pepernotentoernooi 28 november ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)