Badminton Vereniging Almere

Pupil van de week: Judith van Cruchten

Zaterdag 29 november speelt Dekker Almere haar thuiswedstrijd tegen Van Zundert Velo. Ook deze week worden zij weer vergezeld van de pupil van de week. Deze week is dat Judith van Cruchten. Hieronder stelt zij zich voor.

Judith

Hallo, mag ik mij even voorstellen. Ik ben Judith van Cruchten en ik ben 11 jaar. Ik zit sinds september vorig jaar op badminton. Ik ben met badmintonnen begonnen omdat mijn broer Thomas ook op badminton zit, na 2 jaar naar de trainingen en wedstrijden van broer gekeken te hebben wilde ik zelf ook graag op badminton.

Afgelopen seizoen heb ik ook al meegedaan aan toernooien en zelfs al een paar prijzen gewonnen, dit vond ik hartstikke leuk! Dit seizoen ben ik ook met competitie spelen begonnen in de U13 en ik zit in de J12 met Daphne, Deborah, Sander, Vincent en Emilio. Wedstrijden spelen vind ik het leukst en tijdens de training een partijtje winnen van een jongen vindt ik supergaaf :)

Sinds kort zit ik in groen en ik hoop dat ik zo goed word dat ik volgend seizoen al naar blauw kan, want dan leer je smashen. Deze week ga ik ook beginnen met extra trainen bij de nieuwe Top-junior groep en daar heb ik reuze zin in. En misschien kan ik over een jaar wel met mijn broer samen gemengd-dubbel spelen op toernooien.

Mijn lijstje met favorieten:

Ik verwacht dat Dekker Almere komende zaterdag met minstens 5-3 gaat winnen van Van Zundert-Velo. De vorige keer dat deze teams tegenover elkaar stonden heeft Van Zundert-Velo namelijk met 5-3 gewonnen, nu is het onze beurt om te winnen.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 27-11-2008 om 10:42 uur

  Beste Judith,

  Ik ga er van uit dat het een leuke avond voor je wordt. Neem maar heel veel familie en vriendinnen mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

 2. Familie van Cruchten op 27-11-2008 om 16:43 uur

  Lieve Judith,
  Fijne avond zaterdag en je eigen fanclub is aanwezig! :D

 3. Lieke_P op 27-11-2008 om 16:58 uur

  jeee Judith :D
  veel plezier zaterdag
  k kom miss kijke xD ( A )

 4. de fanclub!! op 27-11-2008 om 19:03 uur

  Lieve Judith,

  Wij zijn er al klaar voor hoor! We komen met z'n allen kijken. Heel veel plezier gewenst.

  Dikke kus,

  Ome Jan, Tante Janny, Eline en Daan :P

 5. Paula Wijnands op 27-11-2008 om 19:39 uur

  Hey Judith,
  We komen naar jou kijken hoor zaterdag!

Reageer op dit bericht (“Pupil van de week: Judith van Cruchten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)