Badminton Vereniging Almere

Qontent Cup week 5

Competitieweek 5 zit er weer op. Iedereen heeft zijn/haar partij weer gespeeld. Gewonnen? Verloren? Wat heeft het tot gevolg in de stand om de felbegeerde Qontent Cup! Kijk snel, want de meeste recente stand is beschikbaar.

Is Herman Bertsch nog steeds ongenaaktbaar in zijn enkel? Komt Robert Kwee uit de 'rode' zone? Heeft Jayme van Elten zich verbeterd als all-round speler? Vechten jong en oud nog steeds om de eerste plaats bij het damesenkelspel? Heeft Mariska Post na haar terugkeer van zwangerschapverlof nog wel de swing in het damesdubbel?

Welke jongens in de jeugd hebben nog geen set afgestaan in hun enkelspel? Doet Koen Odijk het in het dubbelspel net zo goed als zijn vader het deed? Is er al strijd bij Murielle en Joanne om wie het hoogst eindigt bij de dames-mix.

Bekijk de up-to-date standen van Qontent Jeugd Cup en Qontent Senioren Cup!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 03-11-2008 om 23:04 uur

    Overdrijven is ook een vak ;)

  2. Pieter op 06-11-2008 om 19:47 uur

    Woehoe go shanice :D!

Reageer op dit bericht (“Qontent Cup week 5 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)