Badminton Vereniging Almere

Sportcongres 2008

Op vrijdagavond 14 november 2008 organiseert Sportservice Flevoland haar jaarlijkse sportcongres voor coaches en bestuurders in het ROC in Lelystad. Al jarenlang is de Badminton Vereniging Almere vertegenwoordigd op deze congressen en altijd weer blijkt dat deze congressen meer dan de moeite waard zijn. Ook nu zal de vereniging weer aanwezig zijn met maar liefst elf vertegenwoordigers om de diverse zeer interessante workshops te volgen. Het congres wordt overigens ingeleid door niemand minder dan oud topschaatster Barbara de Loor.

De volgende workshops kunnen gevolgd worden:

Vrijwel alle workshops worden gevolgd door de volgende BVA-deelnemers:

De Badminton Vereniging Almere maakt altijd serieus werk van het opleiden van het kader van de vereniging, hetgeen blijkt uit de deelname aan dit congres. Maar ook is de vereniging bezig om een workshop in huis te organiseren voor bestuurs-, commissieleden en technisch kader van de vereniging met als onderwerp Clubkoers.

Reageer op dit bericht (“Sportcongres 2008 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)