Badminton Vereniging Almere

Van der Wee belettering sponsort Badminton Vereniging Almere

Van der Wee Belettering in Almere is toegetreden tot het selecte gezelschap van sponsors van de Badminton Vereniging Almere. Het hoeft geen betoog dat het bestuur uitermate verheugd is dat een gerenomeerd bedrijf als Van der Wee sponsor is geworden van de Badminton Vereniging Almere. Afgelopen week gingen Ron van der Wee, directeur van Van der Wee belettering en Henk Staats samen op de foto met één van de fraaiste sponsorborden die de vereniging kent.

Ron van der Wee en Henk Staats schudden elkaar de hand

Van der Wee belettering heeft inmiddels met drie generaties 70 jaar ervaring opgebouwd. En die 70 jaar ervaring vormt de grondslag van het moderne bedrijf Van der Wee belettering dat ook al weer 25 jaar gehuisvest is in Almere. Onlangs nog is het bedrijf verhuisd naar de Splijtbakweg 10 in Almere. Het is een schitterend pand, tweemaal zo groot als het oude en Van der Wee belettering kan U in dit pand nog beter van dienst zijn.

Dat Van der Wee belettering een flexibel allround beletteringbedrijf is blijkt wel uit het feit dat het schitterende bord dat sinds enige weken de gevel siert van Sportcomplex De Toekomstgroep ook door Van der Wee belettering is gemaakt. Een dergelijk bord komt ook nog aan de spoorkant te hangen van ons sportcomplex. Maar ook de banners die U op de foto ziet van onze vereniging zijn gemaakt door Van der Wee en dat geldt vanzelfsprekend ook voor het prachtige reclamebord zelf.

Benieuwd naar wat Van der Wee belettering voor U kan betekenen, bel naar 036-5324722 of kijk op www.vanderweebelettering.nl

Reageer op dit bericht (“Van der Wee belettering sponsort Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)