Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere wint opnieuw

Van Zoelen Almere, team 2, heeft zondagmiddag 23 november 2008 opnieuw gewonnen. Dit maal waren de Almeerders het eerste team van BV Slotermeer de baas. Het werd 2-6 voor Van Zoelen Almere in de Amsterdamse Jan van Galenhal. Door deze overwinning handhaaft Van Zoelen Almere zich ruim op de derde plek op de ranglijst in de eerste divisie afdeling 2.

Dennis Steenland en Ralph Starren wonnen in twee games hun mannendubbel. Met name in de 2e game liepen de Almeerders over hun tegenstanders heen.
Monique Slaman en Iris Putters hadden het aanzienlijk moeilijker in hun vrouwendubbel., maar uiteindelijk wonnen ze wel in drie games.

Tim Vaessen speelde in zijn mannensingle tegenstander Dennis van Zijderveld, compleet van de mat met 6-21 en 7-21. Ook Ralph won zijn mannensingle uiteindelijk nog in twee games, maar dat ging niet van een leien dakje.
Monique Slaman verloor haar vrouwensingle in twee games, kansloos. Ook Vonne van Polanen, invalster bij Van Zoelen Almere redde het niet in haar vrouwensingle en verloor eveneens in twee games.

De mixen waren alle twee in drie games een prooi voor Van Zoelen Almere. Tim en Monique wonnen de eerste game, verloren de tweede maar pakten de derde game. Evenzo verging het Dennis en Iris. De eerste game werd makkelijk gewonnen, de tweede nipt verloren maar de derde was met 9-21 weer ruim voor het Almeerse duo.

Komende zondag, thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep, wacht de loodzware wedstrijd tegen Van Zijderveld 2, dat op de tweede plaats staat op de ranglijst.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Iris op 24-11-2008 om 13:15 uur

  22-20 21-15 vind ik niet kansloos.
  Was een mooie/goeie wedstrijd hoor Monique.

  x

 2. Erwin Janssen op 24-11-2008 om 18:52 uur

  Sinds wanneer is 22-20 21-15 dan kansloos verliezen..xD Dan worden er een heleboel wedstrijden kansloos verloren zeg...wanneer wordt er dan KRAP verloren..30-29???

  lol

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere wint opnieuw ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)