Badminton Vereniging Almere

Wat doen de sponsorteams dit weekend

Zowel Van Zoelen Almere (team 2), Kennedy Van der Laan (team 9) als Dekker Packaging Almere (team 13) treden het komend weekend, en om precies te zijn zondag de 30ste november 2008, in het strijdperk om de Almeerse kleuren te verdedigen.

Van Zoelen Almere

Van Zoelen Almere, team 2, uitkomend in de eerste divisie afdeling 2, staat derde op de ranglijst en moet thuis op zondagmiddag 30 november 2008 om 14.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep, tegen Van Zijderveld uit Amstelveen. Van Zijderveld staat tweede op de ranglijst en wil Van Zoelen Almere in het spoor blijven van Van Zijderveld dan moet er gewonnen worden. De eerste zeer spannende wedstrijd was overigens met 6-2 voor Van Zijderveld. Van Zoelen Almere wil graag een revanche dus kom op zondagmiddag naar Sportcomplex De Toekomstgroep.

Kennedy Van der Laan Almere

Kennedy Van der Laan Almere, team 9, treft in de eerste klasse Overbos 2 uit Hoofddorp en dat is een pittige tegenstander want de eerste wedstrijd, notabene thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep, werd verloren door Kennedy Van der Laan Almere met 2-6. Kennedy Van der Laan moet het ook nog doen zonder Stephan Melein, want die is een aantal dagen naar een vergelegen zonovergoten tropisch eiland vertrokken waar het beslist te warm is om te badmintonnen. Maar moed verloren, al verloren en ongetwijfeld zal de sporttechnische commissie een goede invaller geregeld hebben voor Kennedy Van der Laan. Dus zondagmiddag in Hoofddorp Overbos 2 tegen Kennedy Van der Laan, team 9 om 10.00 uur.

Dekker Packaging Almere

Dekker Packaging Almere, team 13, is de fiere koploper in de tweede klasse afdeling 2. Op papier zou je zeggen dat het kampioenschap deze youngsters niet meer kan ontgaan. De thuiswedstrijd tegen Almere Buiten 1 werd door Dekker Packaging Almeere ruim gewonnen met 6-2. Maar een uitwedstrijd is altijd weer net even anders dan een thuiswedstrijd dus waakzaamheid is geboden voor de talentvolle jongens en meisjes van dit superjonge team. Zondagochtend om 9.30 uur in Almere Buiten dus de wedstrijd Almere Buiten 1 tegen Dekker Packaging Almere, team 13.

Reageer op dit bericht (“Wat doen de sponsorteams dit weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)