Badminton Vereniging Almere

De sponsorteams dit weekend

Komend weekend komen Van Zoelen Almere, Kennedy Van der Laan Almere en Dekker Packaging Almere alle drie in actie. Van Zoelen Almere speelt uit en Kennedy Van der Laan Almere en Dekker Packaging Almere spelen thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Van Zoelen Almere

Van Zoelen Almere, team 2, uitkomend in de eerste divisie afdeling 2, speelt zondag 21 december 2008 om 12.30 uur een uitwedstrijd tegen Elo United in het verre Hengelo. Elo United is de rode lantaarndrager in deze eerste divisie, dus op papier zou het geen probleem moeten zijn voor Van Zoelen Almere, dat het buitengewoon goed doet in de eerste divisie. Belangrijk in deze eerste divisie zijn de uitslagen die Invictus maakt tegen Slotermeer 1 en TFS '57 tegen Van Zijderveld 2 in verband met een eventuele promotie naar de eredivisie.
We houden U op de hoogte.

Kennedy Van der Laan Almere

Kennedy Van der Laan Almere, team 9, staat op een zesde plek op de ranglijst. Aangezien er maar zeven teams in deze poule zitten, is Kennedy Van der Laan ruim buiten de degradatiezone, maar iets meer naar de middenmoot opschuiven, zou zo gek nog niet zijn. Een een aantal 'oudgediende' spelers zijn het aan hun stand verplicht :)
De tegenstander is zondag Vliegende Shuttle 2 uit Hoofddorp. De eerste wedstrijd was met 6-2 voor Hoofddorp. Maar ik denk dat Kennedy Van der Laan Almere revanche neemt komende zondag 21 december 2008 om 9.30 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Dekker Packaging Almere

Dekker Packaging Almere, team 13, kon afgelopen zondag al de kampioensvlag hijsen in Haarlem, want daar werd het kampioenschap binnengehaald. Een schitterende prestatie waarover terecht uitgebreid op de site is bericht. Wie de kampioenen aan het werk wil zien raad ik aan om komende zondag 21 december 2008 om 9.30 uur naar Sportcomplex De Toekomstgroep te komen want daar spelen de youngstars thuis tegen Harpoen. De uitwedstrijd werd 'slechts' gewonnen met 3-5 door Dekker Packaging Almere en daarmede was Harpoen de tegenstander die de meeste puntjes snoepte van de Almeerse matadoren.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 19-12-2008 om 18:32 uur

    Almere 13 moest het toen dan ook wel met twee invallers doen ;)

  2. Jeroen op 20-12-2008 om 12:11 uur

    Het is 13:30 uur thuis.;)

  3. Krijn op 20-12-2008 om 12:14 uur

    Volgens mij niet hoor Jeroen.. 9.30 gewoon..

Reageer op dit bericht (“De sponsorteams dit weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)