Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere, vanavond thuis tegen Smashing en morgen uit tegen Duinwijck

Vanavond om 19.00 uur speelt Dekker Almere thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Smashing. Dat hebben we een aantal dagen terug al aangeknondigd op deze site. Maar morgen, zondag 21 december 2008, speelt Dekker Almere een uitwedstrijd tegen Duinwijck uit Haarlem. Dit seizoen 2008/2009 hebben de Almeerders en de Haarlemmers elkaar nog niet getroffen,

Afhankelijk van het resultaat tegen Smashing thuis kan de wedstrijd uit tegen Duinwijck nog van belang zijn voor de positie van Dekker Almere op de ranglijst.
Morgen dus, zondag 21 december 2008 om 14.00 uur in de Duinwijckhal tegen Duinwijck. Maak er een dagje van zou ik zeggen. Eerst een lekkere frisse strandwandeling en vervolgerns weer lekker opwarmen bij de wedstrijd van Dekker Almere tegen Duinwijck.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere, vanavond thuis tegen Smashing en morgen uit tegen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)