Badminton Vereniging Almere

Delta Lloyd doet wat voor de vereniging

Enige maanden terug heeft het bestuur samen met de Sport Technische Commissie een beroep gedaan op de competitiespelers om hun werkgevers te benaderen met het verzoek om enige sponsoring of donatie te verkrijgen voor de Badminton Vereniging Almere. Storm heeft het jammer genoeg niet gelopen. Erik Staats slaagde er in om zijn werkgever Provi als sponsor binnen te halen en Joeri Kraaijestein deed hetzelfde met zijn werkgever Het Consultancyhuis. Maar ook Walter Budding zat niet stil. Walter Budding is werkzaam bij Delta Lloyd en heeft zijn werkgever ook benaderd.

Delta Lloyd Groep

En het kan zonder meer een geslaagde poging worden genoemd! Want Delta Lloyd was zonder meer bereid om de Badminton Vereniging Almere een donatie te doen. En deze donatie is meer dan welkom!

Nogmaals doe ik een beroep op alle leden om het voorbeeld van Walter Budding, Erik Staats en Joerie Kraaijestein te volgen. Werp Uw schroom van U af en benader Uw werkgever.
En Walter Budding verdient een pluim en het bestuur bedankt Walter nadrukkelijk voor zijn inzet om dit voor elkaar te krijgen.

Reageer op dit bericht (“Delta Lloyd doet wat voor de vereniging ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)