Badminton Vereniging Almere

Kantine is geschilderd

De kantine in Sportcomplex De Toekomstgroep heeft even voor de kerstdagen een nieuw kleurtje gekregen. Dat is overigens nog niet alles wat er in de kantine staat te gebeuren en de rest van Sportcomplex De Toekomstgroep. Er zullen tevens twee zithoeken worden ingericht, per zithoek is er plaats voor ongeveer tien mensen en deze zithoeken zijn in bestelling. De levertijd is overigens fors, dus we zijn zo maar twee tot drie maanden verder.

Daarnaast zal er ook aan de wand achter de bar een aantal zaken gewijzigd worden. In de loop van de jaren heeft het een ietwat rommelig aanzien gekregen en dat zal worden aangepast en dat zal naar verwachting in januari 2009 zijn beslag krijgen.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Robert op 30-12-2008 om 12:00 uur

    komt er ook een nieuwe tafelvoetbaltafel:P deze is niet echt in goede staat;)

  2. Krijn op 30-12-2008 om 12:05 uur

    Een pooltafel toch? :)

  3. Henk Staats op 30-12-2008 om 12:45 uur

    Zowel voor de pooltafel als de tafelvoetbaltafel (gek woord trouwens) geldt dat er altijd wat mee is. De pooltafel hebben we ooit al eens weggedaan omdat de reparatiekosten als gevolg van vernielingen niet in verhouding stonden tot de opbrengst. Dat geldt ook deels voor de tafelvoetbaltafel.

Reageer op dit bericht (“Kantine is geschilderd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)