Badminton Vereniging Almere

Kennedy Van der Laan Almere, spannend maar net te kort

Ook voor Kennedy Van der Laan Almere is het altijd weer feest als er op zondagochtend uit gespeeld mag worden :-(. Dit maal mochten we dit in Hoofddorp tegen Overbos klaarspelen. Met Stephan in de zon en Sanja ziek op bed zijn we vervolgens met zijn 4-en afgereisd. Op weg naar revanche op de vorige 6-2 nederlaag.

Voor het eerst mochten Chris en Johan samen een dubbel spelen dit jaar. Dat was de eerste set nog even wennen. In de tweede set liep dit al wat beter, maar helaas kwamen we niet verder dan 21-19.
Tot ons grote genoegen wisten de dames de eerste spannende set binnen te halen waarna het in de tweede set voortvarend verder ging. Het slechte nieuws uit deze partij is dat bij 20-16 voor Almere in deze set één van de tegenstanders zich blesseerde en dit jaar de baan waarschijnlijk niet meer op kan.

Bij de single partijen werden wederom twee partijen tegelijk gespeeld en zowel Johan als Sylvia hadden er geen zin in om hier zonder punten vandaan te komen in de single. Johan lukte het om de eerste set naar zich toe te trekken, maar verloor vervolgens in een zenuwslopende partij de tweede en derde set nipt.
Sylvia wist dit beter te doen en zorgde voor Almere zijn tweede punt door in de derde set met 21-19 de partij naar zich toe te trekken.
Vervolgens waren Chris en Conny aan zet. Zowel Chris als Conny hadden lang genoeg gezeten en hadden dan ook geen zin om ook nog eens drie sets te moeten spelen. Chris had er uiteraard wel zin in, maar zijn tegenstander speelde haarscherp en met weinig fouten. Conny moest even warmlopen, maar wist vervolgens in twee sets de stand op 3-3 te zetten.

De beslissende mixpartijen lieten helaas onze zwakke plek in het team weer zien. Sylvia en Johan konden de shuttle niet in of over het net krijgen en werden dan ook in 2 sets aan de kant gezet.
Chris en Conny begonnen juist voortvarend, de eerste set was dan ook voor C&C. De tweede set gingen C&C wat te veel fouten maken waardoor er toch nog maar een derde set aan te pas moest komen. Hierin lukte het C&C uiteindelijk niet om zich te herpakken en te gaan spelen als in de eerste set.

Beetje balen, 5-3 voor Overbos. Ondanks 1 punt meer dan thuis, toch gehoopt op meer!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 01-12-2008 om 14:51 uur

    Ieder punt is er een.

Reageer op dit bericht (“Kennedy Van der Laan Almere, spannend maar net te kort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)