Badminton Vereniging Almere

Nederlandse Sport Alliantie pleit voor seniorencompetities

De Nederlandse Sport Alliantie (NSA) pleit voor meer competies overdag voor seniorleden, welke sport het ook betreft. Ouderen moeten (weer) volop bewegen is het credo van de NSA en de sportverenigingen zijn daar nog onvoldoende op ingespeeld. In de Telegraaf van woensdag 3 december 2008 las ik een kort artikel hierover. In Tilburg is een proefproject succesvol afgerond en de Gelderse Sport Federatie gaat nu ook samenwerken met de NSA.

Persoonlijk denk ik dat de NSA weleens gelijk zou kunnen hebben. Bij de Badminton Vereniging Almere kan er op de dinsdagmiddag en de woensdagochtend vrij gespeeld worden. Nu zijn het bepaald niet allemaal senioren die aanwezig zijn en met veel plezier tegen de shuttle slaan (en af en toe een zweepslag oplopen), maar een feit is wel dat er ook een grote categorie oudwedstrijdspelers aanwezig is die nog enthousiast partijtjes spelen en vaak denken dat zij nog twintig zijn. Maar ze bewegen en daar gaat het om.

De Badminton Vereniging Almere is best in om een soort seniorencompetitie overdag te starten. Als er meer verenigingen geintresseerd zijn, zou ik zeggen neem even contact op met Henk Staats, telefoon 036-5313711 of 06-23302922 of e-mail naar henk.staats@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Nederlandse Sport Alliantie pleit voor seniorencompetities ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)