Badminton Vereniging Almere

Sponsorteams dit weekend in actie

De uitwedstrijd van Dekker Almere tegen BC Duinwijck die oorspronkelijk was vastgesteld op 6 december 2008 in Haarlem,gaat niet door. Daarover hebben wij U al eerder bericht. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondagmiddag 21 december 2008 om 14.00 uur in Haarlem. Wel treden de volgende sponsorteams binnen de lijnen:

Van Zoelen Almere

Van Zoelen Almere, team 2, staat op een derde plaats in de eerste divisie afdeling 2 met 37 punten uit acht wedstrijden. TFS 57 staat op de vijfde plaats met 32 punten uit evenwel wedstrijden als Van Zoelen Almere. FST heeft nog kans op promotie naar de eredivisie maar zal dan met een grote uitslag moeten winnen van Van Zoelen Almere. Dekker Almere wil echter de derde plek vasthouden, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden, zondagmiddag in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Kennedy Van der Laan Almere

Kennedy Van der Laan Almere, team 9 speelt dit weekend thuis op zaterdagavond 6 december 2008 om 19.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep. De tegenstander is Slotermeer 10 en dat bivakeert op de zevende en laatste plaats in de eerste klasse regio, afdeling 1 met 13 punten uit zeven wedstrijden. Kennedy Van der Laan Almere heeft aanzienlijk meer punten, 22 uit eveneens zeven wedstrijden, maar staat desondanks maar één plaats boven Slotermeer. Kennedy Van der Laan Almere heeft een forse overwinning nodig om richting vijfde plek te gaan. Of dat lukt, komt het zien in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Dekker Packaging Almere

Dekker Packaging Almere, team 13, lijkt hard op weg naar het kampioenschap in de 2e klasse regio afdeling 2. De youngsters zijn lijstaanvoeder met 38 punten uit zes wedstrijden, en hebben een comfortabele voorsprong op Hoogkarspel 2, dat op de tweede plaats staat met 29 punten uit zeven wedstrijden. En laat Hoogkarspel nu net de tegenstander zijn in de wedstrijd die Dekker Packaging op zaterdagavond 6 december 2008 om 19.00 uur gaat spelen in Sportcomplex De Toekomstgroep. Wilt U genieten van de kwaliteiten van de aanstormende jeugd, kom dan naar Sportcomplex De Toekomstgroep.

Tot nu toe 9 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henno op 05-12-2008 om 19:49 uur

  Waarom zet je dit soort dingen niet ook in de agenda op de homepage, en als je dan toch bezig ben zet dan ook de speeldata van de andere teams erop (voelen die zich tenminste niet achtergesteld ;) )

 2. Henk Staats op 05-12-2008 om 19:59 uur

  Beste Henno,

  De andere teams moeten zich bepaald niet achtergesteld voelen. Maar de genoemde teams zijn teams die een sponsor hebben en we hebben de verplichting om de naam van de sponsor zo vaak als mogelijk is, uit te dragen.

 3. Henno op 05-12-2008 om 20:22 uur

  Daar ging het me ook niet om, het ging me er vooral om dat het misschien een idee is om alle thuisspelende teams op de agenda te zetten (dit gebeurde 'vroeger' wel) zodat het iedereen weet wie er thuis spelen, zowel sponsorteams als gewone teams

 4. Henk Staats op 05-12-2008 om 20:25 uur

  Onze webmaster leest dit waarschijnlijk ook. Wellicht kan het.

 5. Jos K. op 05-12-2008 om 23:23 uur

  Go Henno!

 6. Krijn op 05-12-2008 om 23:29 uur

  gelezen :) Kan zeker inderdaad. Henk: op http://qms.bvalmere.nl/website/structuur/1/1054 kun je de agenda op de homepage bewerken. Als iemand deze taak op zich wilt nemen, let me know! :)

 7. Krijn op 05-12-2008 om 23:36 uur

  Zoiets? :)

  Henk: Van Zoelen Almere speelt zondag volgens mij uit, als Van Zoelen Almere (niet als Dekker Almere).

  Iedereen trouwens een leuke pakjesavond gehad? :+

 8. Henk Staats op 06-12-2008 om 09:58 uur

  Beste Krijn,

  Ik heb een nieuwe bril gekregen waardoor ik hoop dat mijn prisma-afwijking beter onder controle is. Van Zoelen Almere speelt inderdaad uit en niet thuis en Dekker Almere staat geen derde, was het maar waar, maar Van Zoelen Almere.
  Alle lezers mijn excuses. Ik zal beter opletten en niet meer zo diep in het glaasje kijken.

 9. Aisha op 06-12-2008 om 12:34 uur

  Ik zie een mooi taakje weggelegd voor Henno... :)

Reageer op dit bericht (“Sponsorteams dit weekend in actie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)