Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere speelt 4-4 tegen Invictus

Van Zoelen Almere, team 2, uitkomend in de eerste divisie, afdeling 2, heeft zaterdagavond 13 december 2008 in Sportcomplex De Toekomstgroep gelijkgespeeld tegen Invictus uit Wadinxveen. Invictus, promotiekandidaat voor de eredivisie, loopt door deze uitslag weer twee punten uit op medekandidaat TFS '57 uit Bergen op Zoom. TFS '57 verloor namelijk in Haarlem tegen koploper Duinwijck met 6-2.

Zowel het mannendubbel van Ralph Starren en Dennis Steenland als het vrouwendubbel van Monique Slaman en Iris Putters gingen in twee games verloren.

In de vrouwensingle redde Monique Slaman het niet tegen Tak Ling Lam. Ze verloor ruim de eerste game, en kwam in de tweede game net te kort om er een derde game uit te slepen.
Tim Vaessen had wat goed te maken tegen Marcel Hazebroek. Tim won namelijk al zijn singles op één na, jawel, hij verloor de uitwedstrijd van Hazebroek. Nu nam Tim goed revanche en won ruim in twee games.
Ook Ralph won zijn single in twee games van Bouke Van Brgen Bravenboer.
Iris Putters verloor haar vrouwensingle in twee games van Dana Kuil.

Met een 2-4 achterstand werd er behonnen aan de mixen. In de mix van Dennis en Iris werd het buitengemeen spannend. De eerste game werd verloren door Van Zoelen Almere en in de tweede game keken de Almeerders tegen een 15-20 achterstand aan. Het is nog geen kerst maar er was toch sprake van een kerstwonder. De achterstand werd weggewerkt en de tweede game werd alsnog gewonnen in de verlenging met 23-21. Een huzarenstukje te meer daar de derde game met 21-17 werd gewonnen.
Tim en Monique speelden een gedegen mix en wonnen met 21-18 en 21-10 en zo werd het alsnog 4-4.

Chapeau voor Van Zoelen Almere, zou ik willen zeggen!

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere speelt 4-4 tegen Invictus ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)