Badminton Vereniging Almere

Wat was het weer lekker woendag

Afgelopen woensdag 17 december 2008 was het inderdaad weer smikkelen en smullen van de heerlijke hapjes die door de deelnemers aan het BadmintonOverdag waren meegenomen. En niet alleen de hapjes waren onovertroffen, ik wist bijvoorbeeld niet dat Henk Mostert van die fantastische visschotels kon maken, ook de sfeer was ongedwongen en het was zeer gezellig. De foto's spreken boekdelen.

Ook Dirk Vlaar, de man van de onlangs overleden Thea Prinsen, was uitgenodigd. Thea speelde altijd een belangrijke rol bij dit gezellige samenzijn en de organisatoren vonden het gepast om Dirk er bij te vragen. Dirk heeft het uitermate naar zin gehad en zo hoort dat ook. Dirk en zoon Wilco zijn tevens nadrukkelijk uitgenodigd op de Nieuwjaarsreceptie van 4 januari 2009.

De overdagbadmintonners en de organisatoren kunnen elkaar over en weer bedanken voor deze weer zeer geslaagde woensdagochtendbrunch voor en door Almeerders.

Kerstbrunch

Bekijk alle foto's

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 21-12-2008 om 18:55 uur

    Foto's online gezet: http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2008-2009/kerstbrunch

Reageer op dit bericht (“Wat was het weer lekker woendag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)