Badminton Vereniging Almere

Week 10 gespeeld; Qontent Cup wordt spannend

Bij de senioren mannen lijkt het wel of de 'oudjes' de langste adem hebben. In alle categorieën zijn ze in groten getale vertegenwoordigd bij de bovenste 10. Voor mij is het duidelijk; geen van de Qontent Cup categorieën wordt dit jaar niet gewonnen door een jongeman onder de 21 jaar. Bij de dames is het juist andersom, daar wordt de ranglijst aangevoerd door jong opkomend talent. Hopelijk weet Jolanda hiervoor nog een stokje te steken.

Qontent

Bij de jongens jeugd is het bij alle categorieën in de top-3 nog heel erg spannend. Wie hier over 4 weken met de cup wegloopt, is nog niet duidelijk. Bij de meiden is het ook al zo spannend, ook hier wordt er 'hard' gestreden om de eerste plaats. Wie hier nog voor een leuke verrassing kan zorgen is Joanne Huisman, want als zij op onderdelen haar 6de wedstrijd gaat spelen, staat ze 'opeens' in de top-3 van de officiële lijsten.

Allemaal veel badmintonplezier het komende weekend! En denk maar zo, de Qontent Cup is maar bijzaak ;-)

Reageer op dit bericht (“Week 10 gespeeld; Qontent Cup wordt spannend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)