Badminton Vereniging Almere

Zaterdag Dekker Almere uit tegen Van Zijderveld

Komende zaterdagavond, 13 december 2008, speelt Dekker Almere de uitwedstrijd tegen Van Zijderveld uit Amstelveen. De wedstrijd begint om 18.00 uur in sporthal De Meerkamp in Amstelveen. Het zal bepaald geen makkelijke wedstrijd worden voor Dekker Almere want de thuiswedstrijd ging met 1-7 verloren tegen Van Zijderveld. En wellicht was de uitslag ietwat geflatteerd, hij staat wel en het zal nog een hele toer worden om het er in de uitwedstrijd beter van af te brengen.

Duidelijk is dat de spelers van Dekker Almere Uw support in deze wedstrijd kunnen gebruiken en spelers en trainer-coaches doen een beroep op U om toch vooral af te reizen naar Amstelveen om Dekker Almere aan te moedigen.

Reageer op dit bericht (“Zaterdag Dekker Almere uit tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)