Badminton Vereniging Almere

Zweepslag?

Wij, team 19, waren goed op weg met onze wedstrijd van (eer)gisteravond. Ondanks het slechte zicht van Jolanda haar rechteroog (ontsteking) won ze haar single in de derde set.

De dubbels waren een makkie, toen moest Chris zijn single spelen, en de 2de set ging het niet meer... Chris gaf het op, kon geen stap meer verzetten. Het team naast ons gevraagd of ze nog een heer in de aanbieding hadden, en ja hoor, Eddy van team 20 was bereid om de single over te nemen.

Ja, en toen hadden we nog 2 mixen openstaan... Franke en mijn persoontje hebben onze mix gewonnen, en Jolanda speelde haar mix met Robbert Huisman, ook van team 20. En in een zeer heftige strijd (een 3-setter) wonnen Jolanda en Robbert. Heel hartelijk bedankt Eddy en Robbert; julie hebben erbij toe bijgedragen dat we toch met 6-2 naar huis konden!

Heel veel beterschap Chris van jouw team. En bij deze beste mensen, hele fijne feestdagen en veel geluk in 2009.

Groet,
Joke

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. cock op 15-12-2008 om 12:00 uur

  Wij speelde 2 banen verderop, en ik schrok wel een beetje. Chris leek vrij nonchalant, maar hij had toch minimaal twee ondersteuners nodig om te zich verplaatsen.
  Chris, van harte beterschap, ik hoop dat het meevalt en dat je de feestdagen nog enigszins mobiel zal zijn.

  Cock

 2. Henk Staats op 15-12-2008 om 13:24 uur

  Sterkte Chris, dat wordt zeker twee weken niet spelen. Ik hoop woensdag weer te spelen maar ben ook twee weken uit de running geweest.
  Ligt het aan de leeftijd of aan de Achterwerf?

 3. Cindy op 15-12-2008 om 15:20 uur

  Chris, sterkte! Je hebt gelukkig de feestdagen om rustig te herstellen en mist daardoor niet meteen de rest van de competitie (hoop ik tenminste voor je, zou beroerd zijn). Beter nog natuurlijk als het mee blijkt te vallen, ik duim voor je!

 4. Chris op 15-12-2008 om 19:50 uur

  Beide Henk

  En bedankt voor het medeleven.

 5. John Bor op 16-12-2008 om 16:30 uur

  Chris,

  Sterke met je blessure, je hebt de feestdagen lekker om te herstellen en met op je werk heb je nu ook voldoende tijd om te rusten toch?
  Chris prettige feestdagen ;)

Reageer op dit bericht (“Zweepslag? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)