Badminton Vereniging Almere

Administratiekantoor Zohlandt ook de komende jaren sponsor van de vereniging

Het bestuur en de sponsorcommissie prijzen zich gelukkig met het feit dat Administratiekantoor Zohlandt in de Almeerse Parkwijk ook de komende jaren sponsor blijft van de Badminton Vereniging Almere. Administratiekantoor Zohlandt is al vele jaren een trouwe sponsor van de vereniging en Administratiekantoor Zohlandt en de vereniging hebben een aantal zaken gemeen. Administratiekantoor Zohlandt is een vitaal, gedegen en solide administratiekantoor en ook van de vereniging kan gesteld worden dat zij vitaal, gedegen en solide is.

Administratiekantoor Zohlandt

Administratiekantoor Zohlandt verzorgt voor bedrijven, instellingen en verenigingen de administratie en de administratieve bescheiden die daartoe worden aangeleverd varieren van de stukken in de overbekende schoenendoos tot en met volledige geautomatiseerde administratieve bestanden.
Bij Administratiekantoor Zohlandt draaien ze de handen er niet voor om.

Startende ondernemers worden bij Administratiekantoor Zohlandt eveneens met raad en daad bijgestaan. Ook de particuliere klantenkring is groot. Voor deze klanten verzorgt Administratiekantoor Zohlandt de aangiften voor de Inkomstenbelasting en de Vermogensbelasting.

Wilt U meer weten van Administratiekantoor Zohlandt ga dan naar www.zohlandt.nl.

Reageer op dit bericht (“Administratiekantoor Zohlandt ook de komende jaren sponsor van de vereniging ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)