Badminton Vereniging Almere

Alleen Yvonne Sie doet nog mee

Alle BVA-deelnemers aan het NK in het Almeerse Topsportcentrum zijn gesneuveld op Yvonne Sie na. Yvonne Sie speelt de halve finale met Lisa Malaihollo tegen het duo Jie Yao en Lotte Jonathans. Niet onvermeld mag blijven dat Yvonne Sie en Lisa Malaihollo de halve finale bereikten door in de eerste ronde te winnen van gezusters Slaats van Van Zundert Velo en vervolgens een walk over kregen middels de vrouwen Samantha Barning en Eefje Muskens.

Ik denk dat we ons geen illusies moeten maken over de uitslag van deze halve finale tegen Yao en Jonathans, die vanavond nog wordt gespeeld, maar leuk blijft het.

Reageer op dit bericht (“Alleen Yvonne Sie doet nog mee ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)