Badminton Vereniging Almere

Almeerse Jeugd Champions League

Heb je nog nooit competitie gespeeld en zit je al een paar maanden op badminton? Dan kun je meedoen aan de “Almeerse Jeugd Champions League”.

Gedurende 4 zondagen in februari en maart organiseren wij een mini-competitie. Het doel is om je kennis te laten maken met echte wedstrijden. Dit gebeurt onder begeleiding van trainers, jeugdbegeleiders, jeugdcommissie en ouders die willen meehelpen.
Teams bestaan uit 2 à 3 meisjes en 2 à 3 jongens. Teams worden ingedeeld in poules op leeftijd/kleur. Met dit team speel je een volledige officiële wedstrijd, net als in de competitie. Een wedstrijd bestaat uit 2 x heren enkel, 2 dames enkel, één dames en herendubbel en 2 x gemengd dubbel. Je speelt dus zelf minimaal 2 en soms 3 wedstrijden, afhankelijk van de grootte van je team.
Ook andere verenigingen worden uitgenodigd om mee te doen zodat het een echte competitie wordt. Ondanks het wedstrijdelement staat gezelligheid bij deze competitie voorop.

Op de eerste speeldag worden de wedstrijdregels nog even kort uitgelegd. Elk team verzint de eerste speeldag ook een naam voor het team en maakt een spandoek of een team-bord ter aanmoediging of mascotte. Voor de meest originele naam en spandoek/bord is er een prijs.

Het toernooi wordt op de volgende zondagen gespeeld van 10.00 tot circa 13.00 uur in Sporthal de Toekomstgroep, Parkwijk Almere:

Denk er om dat je in principe alle zondagen moet komen spelen!!!

Mocht je echt één keer niet kunnen dan kun je dat opgeven op het strookje zodat we er met de team samenstelling rekening mee kunnen houden. Als je met een vriendje of vriendinnetje van je trainingsgroep samen in een team wilt geef dat dan allebei even aan op het strookje.

De kosten bedragen éénmalig € 5,00 per kind voor alle zondagen.

Als je ouders willen helpen in de begeleiding van een team en/of kantinedienst zijn ze van harte welkom en eigenlijk ook hard nodig. Met een kantine die geopend is, is het nu eenmaal een stuk gezelliger.

Je kunt je aanmelden via e-mail bij tom.v.groenigen@bvalmere.nl (vermeld bij onderwerp: Champions League) maar je kunt het strookje ook in de JC-brievenbus gooien. Je moet je voor 21 januari 2009 a.s. aanmelden.
Als je je inschrijft gaan we er van uit dat je op 01 februari 2009 om 9.30 u. aanwezig bent. Je krijgt geen bericht dat je bent ingedeeld. Op de eerste speeldag hoor je in welk team je speelt.

Als er nog vragen zijn kun je contact opnemen met Tom van Groenigen via e-mail of op 06 38466603

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 20-12-2008 om 12:41 uur

  Prima Tom. Laat het maar volstromen met nieuwe wedstrijdspelers van welke vereniging dan ook.

 2. Tom van Groenigen op 22-12-2008 om 12:23 uur

  Bedankt Henk we doen on best

  ook voor anderen verenigingen kunnen zich voor aan melden neem dan even contact mer me op
  tom.v.groenigen@bvalmere.nl
  dan geef ik u de informatie die dan voor u in belang zijn bellen kan natuurlijk ook op 06-38466603

Reageer op dit bericht (“Almeerse Jeugd Champions League ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)