Badminton Vereniging Almere

BVA-Jeugd Champions League 2009

Aanstaande zondag 1 februari is het weer zover! De BVA Champions League gaat van start!

De kinderen die zich ingeschreven hebben worden om 9.30 in de hal verwacht voor een gezamenlijke warming-up verzorgd door de aanwezige trainer. De wedstrijden beginnen om 10.00 en duren tot ongeveer 13.00. Het inschrijfgeld €5,00 betaal je de 1e zondag dat je komt spelen.

Ook van buiten onze vereniging hebben er veel teams ingeschreven waaronder Gaasperdam, Arcade en Zeeburg. Het gaat weer een spannende strijd worden!

Naast al het geshuttle is er ook een leuke prijs te behalen in de strijd om een mooi kunstwerk te maken met het team waarin je bent ingedeeld (indeling krijg je zondag te horen). Het mooiste, origineelste reclamebord (met de naam van je team) wordt beloond met een leuke prijs voor een ieder in dat team. Je best doen dus!

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 26-01-2009 om 20:18 uur

    Mijn complimenten voor de organisatie. Heel leuk dat er ook veel teams van andere verenigingen meedoen. Ik hoop dat alle jonge spelers het heel leuk vinden en aan de echte competitie willen meedoen volgend seizoen.

Reageer op dit bericht (“BVA-Jeugd Champions League 2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)