Badminton Vereniging Almere

De sponsorteams het komend weekend

Komend weekend komen drie sponsorteams is actie, te weten Dekker Almere, Van Zoelen Almere en Dekker Packaging Almere. Kennedy Van der Laan Almere is al uitgespeeld dus dat team is al weer bezig met de voorbereidingen voor het komend seizoen :) Dekker Almere, team 1, speelt de laatste wedstrijd in de eredivisie komende zaterdagavond uit tegen Smashing Wijchen, maar daarover hebben wij U reeds bericht.

Van Zoelen Almere, team 2

Zaterdagavond 24 januari 2009 om 19.00 uur speelt Van Zoelen Almere thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Van Zundert Velo 3. De beslissingen zijn al gevallen in de eerste divisie afdeling 2. Van Zijderveld 2 gaat aan kop met 75 punten en Duinwijck 2 volgt met 73 punten. Invictus 1 staat derde met 61 punten en Van Zoelen Almere heeft 58 punten, allemaal uit 13 wedstrijden.
Alhoewel Invictus slechts derde staat in de rangschikking, is Invictus zeker van promotie naar de eredivisie, want alleen standaardteams kunnen in de eredivisie uitkomen. Van Zoelen Almere zal nog een uiterste poging doen om derde te worden op de ranglijst, maar meer zit er niet in voor het team dat het prima heeft gedaan in de eerste divisie.
Elo United 1 en Slotermeer 1 komen goed weg dat de eerste divisie volgend seizoen wordt uitgebreid tot tien teams. Daarom zijn er geen degradanten dit jaar in de eerste divisie. Anders had het er slecht uitgezien voor de clubs die ooit in de eredivisie speelden.

Dekker Packaging Almere, team 13

Dekker Packaging, het team van de youngstars was al weken terug zeker van het kampioenschap in de 2e klasse afdeling 2. Komende zondag, 25 januari 2009, spelen ze uit tegen het Noordhollandse De Flinters. Het succesteam heeft het meer dan voortreffelijk gedaan en bestuur en STC hopen van ganser harte dat de talentvolle spelers op de komende toernooien net zo succesvol zijn als in de competitie.

Reageer op dit bericht (“De sponsorteams het komend weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)