Badminton Vereniging Almere

De sponsorteams, tegen wie dit weekend

Dit weekend, van 10 en 11 januari 2009, komen in actie Dekker Almere, Van Zoelen Almere en Kennedy Van der Laan Almere. Dekker Packaging Almere heeft een vrij weekend, maar ik sluit bepaald niet uit dat veel van de spelers van dit succesteam, dat het kampioenschap al binnen heeft, in een aantal andere teams een invalbeurt zal afwerken.

Dekker Almere

Over de komende wedstrijd thuis tegen BC Culemborg hebben wij U al geinformeerd, dus daar gaan we nu verder niet op in.

Van Zoelen Almere

Van Zoelen Almere kan het komende weekend de borst nat maken. Op zondagmiddag 11 januari 2009 om 13.30 uur speelt Van Zoelen Almere uit de loodzware wedstrijd tegen Duinwijck 2, dat fier bovenaan staat in de eerste divisie, afdeling 2. Van Zoelen Almere heeft 48 punten uit elf wedstrijden en dat is lang niet slecht en zij staan op de vierde plaats, maar Duinwijck, de koploper heeft 64 punten. In deze poule staat Invictus er goed voor wat de promotiekansen betreft naar de Eredivisie. Als TFS'57 nog wat wil dan zullen zij een tour de force moeten plegen in de thuiswedstrijd tegen Invictus. Lukt dat TFS niet, dan is Invictus vrijwel zeker van promotie naar de eredivisie voor het seizoen 2009/2010.

Kennedy Van der Laan Almere

Kennedy Van der Laan Almere, uitkomend in de 1e klasse regio, afdeling 1, staat met 33 punten uit tien wedstrijden op de zesde plek en aangezien er maar zeven teams in deze poule zijn ingedeeld, betekent dit dat Kennedy Van der Laan Almere ook volgend jaar zal uitkomen in de 1e klasse regio. Komende zaterdag treft Kennedy Van der Laan Almere de koploper, en dat is al weer een team van Duinwijck, en wel het elfde dat met 48 punten uit negen wedstrijden de lijstaanvoerder is. Dat wordt dus een pittige wedstrijd voor Kennedy Van der Laan Almere, team 9, maar één ding is zeker de cracks en de ietwat jongeren in dit team, gaan voor een goed resultaat.

Reageer op dit bericht (“De sponsorteams, tegen wie dit weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)