Badminton Vereniging Almere

Folderaars gezocht

Op zondagmiddag 11 januari 2009 houdt de vereniging in Sportcomplex De Toekomstgroep een Opendag voor een ieder die kennis wil maken met de badmintonsport en de vereniging. Ten behoeve van deze Opendag is de vereniging op zoek naar een aantal (jeugd)leden dat folders wil bezorgen in de volgende Almeerse wijken:

De vereniging zorgt altijd goed voor haar leden en ook in dit geval staat er een leuke vergoeding tegenover het folderen. Per 1000 folders kun je € 40,-- verdienen en dat is niet niks.
Het is de bedoeling dat de folders op een van de volgende dagen, woensdag 7 januari, donderdag 8 januari, vrijdag 9 januari en zaterdag 10 januari 2009 worden bezorgd en een ieder die op één of meer van deze dagen beschikbaar is, kan contact opnemen met Henk Staats, e-mail henk.staats@bvalmere.nl of je kunt even bellen 036-5313711 of 06-23302922.

Laat snel iets van U en jullie horen.

Reageer op dit bericht (“Folderaars gezocht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)