Badminton Vereniging Almere

Gelukkig Nieuwjaar!

De Badminton Vereniging Almere wenst alle recreantleden, alle wedstrijdspelers, alle jeugdspelers, alle deelnemers aan de Badminton School Almere, alle overdagbadmintonners, alle bestuurs- en commissieleden, kortom een ieder binnen en buiten de vereniging een gelukkig, gezond en sportief 2009 toe!

Vanaf maandag 5 januari 2009 is Sportcomplex De Toekomstgroep weer regulier geopend en kunnen de opgespaarde calorieën worden omgezet in energie.

Op zaterdagochtend 3 januari 2009 is er al wel weer jeugdtraining en op zondagmiddag 4 januari is er de mogelijkheid voor het zogenoemde zondagmiddagbadminton.

Op zondagmiddag 4 januari 2009 vanaf 14.00 uur houdt de Badminton Vereniging Almere haar inmiddels traditionele Nieuwjaarsreceptie en we rekenen evenals voorgaande jaren op een grote opkomst. Tijdens deze Nieuwjaarsreceptie zal trouwens een aankondiging worden gedaan van een grandioos evenement dat door de Badminton Vereniging Almere eind februari 2009 zal worden georganiseerd in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Nieuwsgierig geworden, zorg dat U er bij bent bij de Nieuwjaarsreceptie op zondagmiddag 4 januari 2009 vanaf 14.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. nn op 04-01-2009 om 11:11 uur

    En natuurlijk ook alle geassocieerde leden de allerbeste wensen en een gezond 2009 en dank voor jullie bijdrage en betrokkenheid bij onze Badminton Vereniging

Reageer op dit bericht (“Gelukkig Nieuwjaar! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)