Badminton Vereniging Almere

Het toernooienseizoen komt er weer aan!

Nu de competitie voor dit seizoen tot een eind is gekomen en we bij de jeugd Team J4 en J7 als kampioenen hebben mogen huldigen, staan we weer op de drempel van lang en spannend toernooienseizoen. Het eerstvolgende jeugdtoernooi wordt dit weekend gehouden in het altijd winderige Den Helder waar de Badmintontak van Sportvereniging Zeemacht de vierde in de reeks van Junior Master-toernooien organiseert.

Onze vereniging en de Badmintonschool Almere wordt dit jaar vertegenwoordigd door een talentvolle groep van kansrijke spelers en speelsters. In de editie van het vorige jaar wisten de BVA-kids naast een 1e en een 2e plaats nog een groot aantal halve finales te bereiken en we gaan kijken of dat dit jaar op zijn minst geëvenaard kan worden. Dit keer zijn in alle spelonderdelen Onder 13 en -15 BVA-kinderen geplaatst en dat belooft dus heel wat!
In totaal zullen er 10 kinderen van de BVA/BSA aan dit toernooi meedoen.

Naast de in de jeugdcompetitie behaalde kampioenschappen hebben we natuurlijk ook bij de senioren een aantal kampioenteams mogen huldigen. Het doet ons goed om te zien dat het grootste deel van deze teams (Team 12, 13 en 14) voor het overgrote deel uit jonge spelers bestaat die vorig seizoen nog bij de jeugd speelden. Daarmee wil ik niet beweren dat kampioensteam 15 niet uit jeugdige spelers en speelsters bestaat maar die zijn meer jeugdig van geest en lichaam zullen we maar zeggen :-) (nog van harte gefeliciteerd Cindy, Patricia, Ellen, Hans, Herman en Chris!). Het gaat dus de goede kant op met onze jeugdopleiding en zoals het spreekwoord luidt: wie de jeugd heeft heeft de toekomst! Een deel van deze ‘oudere’ jeugd zal deelnemen aan het seniorentoernooi van BC Veglo in Leiden.

Wij wensen alle kinderen veel succes toe in deze en alle aankomende toernooien. Ongetwijfeld zult u al hun verrichtingen kunnen nalezen op deze site en anders wel op www.toernooi.nl!

Reageer op dit bericht (“Het toernooienseizoen komt er weer aan! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)