Badminton Vereniging Almere

Kennedy Van der Laan, 2 punten meer dan...

Het was weer even geleden, maar na alle vakantiedagen, kerstwensen en oliebollen mocht ook Kennedy Van der Laan weer aan de bak. En hoe, we kregen de nummer 1 (Duijnwijk) op bezoek waar de uitwedstrijd met 7-1 van werd verloren.

Het begon iets minder deze wedstrijd, Chris zat met een jubileum verjaardag en kon deze wedstrijd niet meedoen. Zowel Stephan als Johan vonden het geen probleem om het nieuwe jaar met 3 partijen te beginnen en er werd dan ook niet een extra persoon ingeschakeld.

In de vrieskou maar met het genot van team 1 thuisspelend begon we met de herendubbel. Deze wedstrijd begon meteen erg spannend. Beide partijen maakten veel fouten met name in het begin. Uiteindelijk wisten we de wedstrijd in 3 sets naar ons toetrekken. Waarbij we onze sets tot twee keer toe in de verlenging moesten winnen. Het eerste punt was een feit.

De dames Sanja en Sylvia moesten even warmdraaien in de wedstrijd, maar gedurende de partij ging het steeds beter lopen. Helaas was dit niet afdoende voor de winst. Er werd helaas in 2 sets verloren.

De single partijen zouden ons meer duidelijkheid geven over de conditie en het gestel van Kennedy Van der Laan. Ook al was dat bij alle vier de personen goed in orde (ondanks hier en daar wat schaatsbenen) toch kon alleen Sylvia de winst pakken in haar single (in 2 sets). Johan en Conny wisten er een 3e set uit te slepen, maar konden dit niet omzetten in winst. En Stephan liet de eerste heer even schrikken door tot 21-19 de eerste set mee te komen, maar kon helaas de tweede set geen gaatje vinden bij zijn tegenstander. Nu reeds 1 punt meer dan vorige keer, maar in de mixpartijen wilden we toch echt proberen hier nog een stuntje neer te leggen door er een gelijkspel van te maken.

Stephan en Conny begonnen daar voortvarend mee en wisten hun zenuwslopende partij in twee sets te winnen. Ook Sanja en Johan begonnen goed en wisten ook hun eerste set te winnen. Helaas draaide de partij langzaam de verkeerde kant op en gingen set 2 en 3 verloren.

Conclusie: 3-5 verlies, twee punten meer in deze return met kansen op meer. Kijken of we deze vooruitgang in de laatste wedstrijd kunnen voortzetten.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

1. Roland P. op 13-01-2009 om 23:37 uur