Badminton Vereniging Almere

Opendag badminton zondag 11 januari 2009

Op 31 augustus 2008 hield de Badminton Vereniging Almere een Opendag en dat was een doorslaand succes met als resultaat dat zich tientallen nieuwe leden hebben aangemeld. Reden voor het bestuur om dit seizoen nogmaals een Opendag te houden en wel op zondagmiddag 11 januari 2009 van 14.00 tot 16.00 uur. Een ieder die kennis wil maken met de badmintonsport is van harte welkom in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk om kennis te maken met de badmintonsport in het algemeen en de Badminton Vereniging Almere in het bijzonder. Bent U onverhoopt verhinderd op zondagmiddag 11 januari 2009 dan bent U ook van harte welkom op één van onze speelavonden en de jeugd is altijd welkom op de zaterdagochtenden.

Algemeen

De Badminton Vereniging Almere is een vereniging waar U iedere avond en ook zelfs overdag kunt badmintonnen op elk niveau. Van recreant tot aan de eredivisie, bij BVA is dat allemaal mogelijk. Daarnaast beschikt de vereniging over een sauna waar U gratis gebruik van kunt maken en een krachthonk. En na het spelen is er de mogelijkheid om even na te praten in onze sfeervolle kantine.

Recreanten

Badmintonners die louter recreatief spelen, kunnen bij de Badminton Vereniging Almere uitstekend terecht op de maandag-, de woensdag- en de vrijdagavond vanaf 20.00 uur. Al willen de recreanten op al deze dagen spelen, dat kan allemaal. Ook kunnen de leden op de woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur spelen en de dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Wedstrijdspelers

Beginnende wedstrijdspelers trainen op de maandag-, woensdag- en vrijdagavond vanaf 20.30 uur en de gevorderde wedstrijdspelers trainen van 19.00 tot 23.00 uur zowel op de dinsdag- en de donderdagavond en het hele seizoen lang. En niet te vergeten, bij de BVA kunt U competitiespelen (20 seniorenteams) van de 5e klasse regio tot en met de eredivisie!

Jeugdspelers

BVA heeft al vele Nederlandse kampionen voortgebracht en zelfs viermaal Europese kampioenen. De jeugd krijgt bij BVA alle ruimte en zij trainen minimaal tweemaal per week. Altijd op de zaterdag anderhalf uur en voorts op één van de doordeweekse avonden nog één uur. Getalenteerde jeugdspelers kunnen via de TopJuniorselectie nog aanvullende trainingen volgen.
Maar bij de jeugd is bepaald niet alles prestatiegericht. Ook wordt er voor de jeugd jaarlijks een aantal leuke gezellige activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een eindejaarsfeest en een weekend kamperen.

Badminton School Almere

BVA werkt nauw samen met de Nederlandse Badminton Bond en dat betekent dat zeer getalenteerde deel kunnen uitmaken van de Badminton School Almere. Deze kinderen krijgen nog eens tweemaal per week een aanvullende training. De deelnemers aan deze Badminton School Almere komen bepaald niet alleen uit Almere. Onder de deelnemers kinderen uit de provincies Flevoland, Friesland en Noord-Holland.

Badminton Overdag

Op de dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en de woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur kan er overdag gebadmintond worden bij BVA. Voor de leden zijn deze extra faciliteiten allemaal gratis. Niet-leden die op deze dagen willen badmintonnen, kunnen eveneens bij BVA terecht en betalen per keer € 4,-- inclusief saunagebruik.

Informatie

Voor nadere informatie over de Badminton Vereniging Almere kunt U terecht bij de Almeerse badmintonlijn, telefoon 036-5230549 (maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 15.00 uur). En ook op deze website vindt U in principe alle informatie.
U kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen in Sportcomplex De Toekomstgroep, Bongerdstraat 6 in de Parkwijk te Almere.
BVA heeft U veel te bieden, veel speelmomeneten, gratis gebruik van de sauna en krachthonk en een gezellige kantine.

Als U op de Opendag lid wordt van onze vereniging dan kunt U in de badmintonshop een racket uitzoeken ter waarde van € 65,--.

Reageer op dit bericht (“Opendag badminton zondag 11 januari 2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)