Badminton Vereniging Almere

Opendag toch nog succesvol

Ondanks de concurrentie die de Opendag op zondag 11 januari 2009 werd aangedaan door ijsminnend Nederland was er toch sprake van een succesvolle Opendag. De vereniging kon onmiddellijk een aantal nieuwe leden inschrijven en de verwachting is dat een aantal dit de komende dagen ook nog zal doen. Per saldo wordt er van uit gegaan dat zich zo'n 15 tot 20 leden zullen inschrijven.

Niet alle beoogde wijken konden befolderd worden omdat veel folderaars de voorkeur gaven aan het buitenschaatsen of schoolonderzoeken voor de kiezen kregen. Daarnaast waren er veel potientiele klanten die de schaatsen hadden ondergebonden. Ondanks dat was de organisatie toch verrast door de relatief grote opkomst met toch een prima resultaat.

Mochten er geinterresseerden zijn die afgelopen zondag waren verhinderd, dan is dat geen probleem. Ook de komende twee weken kunt U in Sportcomplex De Toekomstgroep kennis maken met de badmintonsport in het algemeen en onze vereniging in het bijzonder. En als U zich inschrijft voor 1 februari 2009, dan ontvangt U sowieso een racket, ter waarde van € 65,--, gratis!

Reageer op dit bericht (“Opendag toch nog succesvol ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)