Badminton Vereniging Almere

Pupil van deze week: Daniëlla Kok

Tijdens de met 7-1 gewonnen wedstrijd van Dekker Almere tegen Culemborg was Daniëlla Kok onze pupil van de week, iets wat ze heel leuk en spannend vond. In dit stukje stellen we Daniëlla aan jullie voor. Daniëlla is elf jaar en pas aan het einde van vorig seizoen in aanraking gekomen met badminton via een school badminton programma. Na een aantal vervolgtrainingen bij de BV Almere voor scholieren uit dit programma is Daniëlla als nieuw lid begonnen in de kleur Wit.

Ze is erg enthousiast over badminton en vindt eigenlijk alles wel leuk eraan. Je bent lekker aktief bezig, leert verschillende slagen, bent bezig met je conditie en je lichaam en daarnaast is het ook nog eens erg gezellig met de andere kinderen. Wij van de redactie gaan Daniëlla snel vragen om lid te worden van de reclamecommissie van de club ;-) Nog maar net lid heeft ze ook al een geslaagde invalbeurt achter de rug in de J12 en heeft ze haar eerste toernooi buiten de deur ook gespeeld bij Vennewater.

Daniëlla

Pupil van de week zijn vond ze geweldig. Voor Daniëlla was het de eerste kennismaking met het eerste team en vooral het inslaan met de spelers vond ze helemaal te gek. Ze heeft veel nieuwe slagen gezien die ze later ook graag wil gaan leren. Gevraagd naar haar favoriete speler hoeft ze niet lang na te denken. Dat is toch de Yvonne met het zwarte haar. Gezien het eindresultaat tegen Culemborg mag Daniëlla vast nog een keertje langskomen.

Naast badminton houdt Daniëlla ook van streetdance en haar familie. Helaas was het niet mogelijk vanwege de verjaardag van haar ouders om in de pauze een dansje te doen. De muziek bij dat streetdance mag wat haar betreft iets zijn van Britney Spears, Beyoncé, Yes-R of Ali-B Ze zit in groep 7 van de Hasselbraam waar haar favoriete vakken taal, gym en rekenen zijn. Haar favoriete kleur is blauw, hoewel ze meestal op de baan in het roze te bewonderen is. Als jullie meer van haar willen weten kan je het Daniëlla zelf vragen voor of na één van de trainingen van Wit op zaterdagochtend en woensdagmiddag.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Daniëlla Kok zelf op 12-01-2009 om 19:58 uur

    ik vond het heel leuk om pupil van de week te zijn en ik vond het ook leuk met de senioren om met ze over te slaan. zoals je in dit stukje had kunnen lezen was Yvonne met het zwarte haar ;) heel lief

  2. Yvonne Sie op 13-01-2009 om 14:31 uur

    Hoi Daniëlla Kok,

    Ik ben blij dat je het leuk vond zaterdag! Heel veel succes en blijf hard trainen!!

    Tot de volgende keer!

    Groetjes,

    Yvonne Sie

  3. Sabine op 13-01-2009 om 15:46 uur

    Hoi Daniëlla,

    Ik ben blij dat je het zaterdagavond naar je zit hebt gehad. Ik hoor het zaterdagochtend nog allemaal wel van je.

    Groetjes Sabine ;)

Reageer op dit bericht (“Pupil van deze week: Daniëlla Kok ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)