Badminton Vereniging Almere

TV-Gelderland bij Smashing tegen Dekker Almere op 24 januari 2009

Dekker Almere speelt zaterdag 24 januari 2009 om 19.00 uur de laatste wedstrijd van het competitieseizoen 2008/2009 uit tegen Smashing in Wijchen. Het is in principe een wedstrijd om des keizers baard gezien de positie van beide clubs op de ranglijst. Dekker Almere staat vijfde met 51 punten en Smashing staat zesde met 39 punten. Maar het is voor het badminton in zijn algemeenheid toch nog een belangrijke wedstrijd en wel uit het oogpunt van media aandacht.

Op dezelfde zaterdag 24 januari 2009 worden er van 11.30 tot 21.30 uur bij Smashing de hele dag TV-opnamen gemaakt door TV-Gelderland. En zonder ons nu direct de calimero van de media-aandacht te voelen, feit is wel dat we als badmintonners niet al te veel aandacht krijgen. Nu Smashing wel ruime aandacht krijgt moeten we daar als badmintonners ons goede gezicht laten zien en dat betekent dat Dekker Almere, als het even kan, met een ruime afvaardiging supporters naar Wijchen moet afreizen. We moeten ons daar ook als Almere-supporters laten zien. De Dekker Almere spelers doen het wel op de baan, de toeschouwers doen het wel op de tribunes.

Schrijf het dus in Uw agenda, zaterdag 24 januari 2009 om 19.00 uur naar Wijchen (bij Nijmegen) om Dekker Almere aan te moedigen en om als Almere-supporters op TV-Gelderland te komen.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cock van Anrooij op 20-01-2009 om 23:21 uur

    Hoi Almeerders, ik hoop dat velen de reis naar Wijchen zullen maken. Volgens mij wordt het een mooie afsluiting van het seizoen. En een volle zaal komt ook mooi over op de TV. We zullen jullie met open armen ontvangen.

Reageer op dit bericht (“TV-Gelderland bij Smashing tegen Dekker Almere op 24 januari 2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)