Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere wint met 6-2 van Slotermeer 1

Van Zoelen Almere, team 2, heeft zondagmiddag 18 januari 2009 in Sportcomplex De Toekomstgroep met 6-2 gewonnen van Slotermeer 1. Van Zoelen Almere moest het doen zonder Dennis van Steenland, die als uitzendkracht aan de slag moest in team 5. Ondanks zijn afwezigheid werd het dus een fraaie overwinning voor Van Zoelen dat nu nog drie punten achter staat op Invictus, het team dat vrijwel zeker promoveert naar de eredivisie.

Tim Vaessen en Ralp Starren wonnen vrij eenvoudig hun mannendubbel van Veerman en Lensen (21-14 en 21-13). In de uitwedstrijd hadden Monique Slaman en Iris Putters hun vrouwendubbel nog gewonnen, maar nu lukte het niet en was de winst voor Ottenhof en Bogaard (12-21 en 25-27) alhoewel de tweede game maar zeer nipt werd verloren.

Tim Vaessen vond het op deze regenachtige zondag passend om er nog eens een driegamer tegenaan te gooien. Hij verloor de eerste game in zijn mannensingle van Veerman (21-23), won de tweede (21-8) en stelde in de derde game orde op zaken (21-14).
Ralph Starren won vrij eenvoudig zijn mannensingle van de hardwerkende Lensen (21-13 en 21-11).
Monique Slaman maakte er in haar vrouwensingle een spannende partij van, maar Ottenhof is nog altijd heel snel en Ottenhof ging er dan ook in twee games uiteindelijk met de winst van door (18-21 en 16-21).
Iris Putters speelde tegen Bogaard in haar vrouwensingle twee uitstekende games en dat was voldoende voor de winst (21-15 en 21-11).

Met een 4-2 voorsprong werd er begonnen aan de mixen.
Tim en Monique wonnen degelijk spelend in twee games van taaie tegenstanders, Veerman en Bogaard (21-17 en 21-18).
Ralph en Iris hadden drie games nodig om hun tegenstanders, Ottenhof en Lensen op de knieën te krijgen (21-14, 19-21 en 21-14) en daarmede was de 6-2 overwinning een feit.

In de laatste competitiewedstrijd speelt Van Zoelen Almere thuis tegen Van Zundert Velo 3 en speelt Invictus uit tegen de nieuwe koploper in de eerste divisie, afdeling 2, Van Zijderveld.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere wint met 6-2 van Slotermeer 1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)