Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen wint de laatste wedstrijd

Van Zoelen Almere, team 2, heeft zondagmiddag 25 januari 2009 de laatste wedstrijd van het competitieseizoen 2008/2009 gewonnen in Sportcomplex De Toekomstgroep. Met 5-3 waren de Almeerders de tegenstander, Van Zundert Velo 3, de baas. Ook de uitwedstrijd van Van Zoelen Almere tegen Van Zundert Velo werd enige weken terug gewonnen met 5-3 en ook de verdeling van de winst- en verliespartijen was exact hetzelfde.

Monique Slaman en Iris Putters gaven in hun vrouwendubbel in de eerste game uitstekend partij en verloren met 24-26 deze game nipt van Elize van 't Riet en Wendy Slaats. In de tweede game waren de Velodames overduidelijk de betere (10-21).
Ralph Starren en Dennis Steenland verloren de eerste game van Frank Keizer en Steven van Zanten (18-21) maar zij stelden orde op zaken in de tweede (21-11) en de derde game (21-7).

Tim Vaessen had in zijn mannensingle weinig moeite met Frank Keizer (21-12 en 21-7) en zette daarmede Van Zoelen Almere op voorsprong.
Ralph Starren had het aanzienlijk moeilijker tegen Jeroen Wienbelt want beide games wewrden nipt gewonnen door Starren (21-18 en 21-19).
Monique Slaman kon in haar single jammer genoeg geen potten breken tegen Elize van 't Riet want laatstegenoemde won met 13-21 en 10-21.
Iris Putters was dicht bij de winst tegen Wendy Slaats, maar Wendy Slaats won zowel de eerste als de tweede game met 19-21 en daarmede was de tussenstand in de wedstrijd weer gelijk, namelijk 3-3.

En als zo vaak dit seizoen moest de winst komen via de mixen. Tim Vaessen en Monique Slaman hadden het zwaar tegen Wendy Slaats en Steven van Zanten. De eerste game was voor Van Zoelen Almere met 21-17. De tweede was voor het Veloduo met 18-21. In de derde game pakten Vaessen en Slaman de winst met 21-16.
Iris Putters en Dennis Steenland doen het lekker met zijn tweeën en wonnen opnieuw hun mix ruim met 21-14 en 21-10 van Jeroen Wienbelt en Eliza van 't Riet.

En daarmede was de winst in de laatste wedstrijd voor Van Zoelen Almere, dat het dit afgelopen seizoen uitstekend heeft gedaan en op de vierde plaats is geëindigd met slechts één punt achter op de promovendus van deze divisie, Invictus. Kampioen van deze divisie werd overigens Duinwijck 2 en tweede Van Zijderveld 2.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen wint de laatste wedstrijd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)