Badminton Vereniging Almere

Wie zijn de tegenstanders van de sponsorteams

Nog twee wedstrijden en het competitieseizoen 2008/2009 zit er op. Van de sponsorteams komen in actie Dekker Almere, team 1, Van Zoelen Almere, team 2 en Kennedy Van der Laan Almere, team 9. Dekker Packaging Almere, team 13, al weken terug kampioen, komt dit weekend niet in actie.

Van Zoelen Almere, team 2

Van Zoelen Almere staat op de vierde plaats in de eerste divisie, afdeling 2, met 52 punten uit 12 wedstrijden. De tegenstander komende zondag 18 januari 2009 is het Amsterdamse Slotermeer 1. Slotermeer heeft precies de helft van het aantal punten van Van Zoelen Almere en bivakkeert op de laatste plaats in deze divisie. Slotermeer 1 speelde vorig seizoen nog in de eredivisie en het is maar goed dat er geen degradanten zijn in de eerste divisie, anders zag het er slecht uit voor Slotermeer. Wellicht is de situatie waarin de club verkeert mede een gevolg van het feit dat het stads(deel)bestuur al minimaal tien jaar draalt over het besluit tot de bouw van een nieuwe broodnodige sportaccommodatie langs de A 10.
Van Zoelen Almere zal zondag 18 januari 2009 om 14.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep gaan voor de winst, teneinde alsnog een poging te doen om derde te worden in deze afdeling 2.

Kennedy Van der Laan Almere, team 9

Kennedy Van der Laan komt komend weekend uit tegen Van Zijderveld 10 voor de laatste maal in actie dit seizoen. Dit als gevolg van het feit dat in de eerste klasse, afdeling 1, maar zeven teams zijn ingedeeld.
Van Zijderveld staat op een vijfde plaats met 40 punten uit 10 wedstrijden en Kennedy Van der Laan Almere heeft 36 punten ui 11 wedstrijden. Het zal dus geen eenvoudige wedstrijd worden voor Kennedy Van der Laan maar ze zullen de competitie ongetwijfeld goed willen afsluiten en een overwinning past daar prima bij.
Kennedy Van der Laan Almere komt ook volgend seizoen uit in de eerste klasse, want de afstand tot de nummer laatst in deze klasse, Slotermeer 10, is onoverbrugbaar voor Slotermeer, dat slechts 19 punten heeft.

Reageer op dit bericht (“Wie zijn de tegenstanders van de sponsorteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)