Badminton Vereniging Almere

Almere 3 verliest in Carlton GT Cup

Almere 3 speelde vorige week dinsdag in Zoetermeer tegen Conquesto 3 in de eerste ronde om de Carlton GT Cup. De wedstrijd ging met 3-2 verloren en zodoende is naast team 4 ook team 3 uitgeschakeld in dit toernooi.

Voor team 3 waren Rianne van Groenigen, Iris Putters, Raymond Bonsee en Pieter van Gils door sneeuw en file naar Zoetermeer afgereisd. Vonne van Polanen verblijft momenteel in Engeland voor haar studie, Julia de Calonne en Walter Budding konden de wedstrijd niet combineren met hun werk.

Direct na aankomst werd gestart met het mannendubbel. Helaas, de 2 uur durende autoreis van Raymond, en het gebrek aan wedstrijdritme bij Pieter, die na 3 maanden blesure pas één keer getraind had, speelde het duo parten en de partij ging in twee sets naar Olaf Pijpers en Marcel Poorts van Conquesto.
Iris en Rianne namen het in het vrouwendubbel op tegen Barbra Van Elven en Linda Kietvit en wonnen zonder veel moeite met 21-7 en 21-15.
Vervolgens mocht Pieter van Gils aantreden in het mannenenkel tegen de ervaren Rene Lagerwaard. Pieter won de eerste set nog met 27-25, maar de 2e en 3e set gingen naar Conquesto.
Rianne nam het in het vrouwenenkel vervolgens op tegen Linda Kietvit, en pakte deze partij met 21-12 en 21-17.
Het gemengd dubbel zou de beslissing moeten brengen. Raymond en Iris speelde tegen Rene Lagerwaard en Barbra van Elven. De partij bracht echter niet wat er van verwacht werd, en door veel eigen fouten moesten de Almeerders de winst aan Conquesto laten.

De wedstrijd werd zo gewonnen met 3-2 door Conquesto en enigzins teleurgesteld keerden de spelers huiswaarts, waar zij tegen 1 uur ‘s nachts hun bed op konden zoeken.

Reageer op dit bericht (“Almere 3 verliest in Carlton GT Cup ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)