Badminton Vereniging Almere

Amersfoort komt niet opdagen als gevolg van een privézaak

De tweede play-offwedstrijd tussen BC Duinwijck en BC Amersfoort is niet doorgegaan als gevolg van het feit dat twee ex-echtgenoten elkaar privémailtjes hebben gestuurd, te weten Chris Bruil (speler bij Duinwijck) en Lotte Jonathans (speelster bij Amersfoort). Voor Amersfoort was dit aanleiding om de wedstrijd tegen Duinwijck gisteravond in Haarlem niet te spelen. Een uitgebreid artikel vindt U op sportwereld.nl en daar verwijs ik graag naar.

De LCW van de NBB zal zich ongetwijfeld over deze zaak buigen en dat is nog lastig genoeg. Maar dat een dergelijke privé-zaak aanleiding is om een wedstrijd niet te spelen, dat klinkt hoogstmerkwaardig en dat doet de badmintonsport geen goed.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Redactie op 12-02-2009 om 15:46 uur

    Op 22 februari zal de wedstrijd alsnog gespeeld worden: http://www.badminton.nl/index.php?ID=1883,NL

Reageer op dit bericht (“Amersfoort komt niet opdagen als gevolg van een privézaak ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)