Badminton Vereniging Almere

BVA jeugdkaravaan van Den Helder naar Amsterdam

Na het voor onze jeugd bijzonder succesvol verlopen Junior Mastertoernooi in Den Helder (u hebt er eerder vandaag over kunnen lezen) wacht het komende weekend het volgende toernooi waar weer veel BVA-kids aan deel gaan nemen. Het is zo onderhand een traditie geworden dat de BVA met een grote delegatie kinderen deelneemt aan het Slotermeer Open Jeugdtoernooi in Amsterdam en ook dit jaar is dat weer het geval. In de oude maar gezellige Jan van Galenhal van BV Slotermeer die ondanks jarenlange berichten over sloop (en nieuwbouw) nog steeds ferm overeind staat zullen 18 kinderen van onze vereniging mee gaan strijden om de prijzen in de verschillende onderdelen. Door de trainers van de Badminton School Almere is dit toernooi aangewezen als één van de vijf verplichte toernooien van dit seizoen en Rick Prins, Emmy Vlaar en Max Sibbald zullen hier dan ook aanwezig zijn.

In het stukje van Paula Wijnands eerder op de site hebt u kunnen lezen dat de Almeerse kids weer mooie resultaten hebben gehaald in Den Helder. Los van de 9 Almere kids waren er nog twee spelers actief in Den Helder met een ‘Almeers tintje’: ook Shermon Daal en Maurice Paassen, de Hielke en Sietse van de Badminton School Almere speelden hun partijtjes en deden dat zeker niet onverdienstelijk!
Gezien de plaatsingslijst mochten we op voorhand toch wel hopen op enig succes en als dat in de praktijk dan bewaarheid wordt is dat natuurlijk helemaal mooi. Ga maar na: met zijn elven werden er namelijk acht finales gehaald die uiteindelijk resulteerden in twee eerste en zeven tweede prijzen!
Mooie resultaten dus van deze groep jeugdspelers!

En we hebben er al vaker op gewezen: het gaat goed met de jeugdopleiding van de BV Almere!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. shermon op 02-03-2009 om 11:50 uur

    Hallo,

    Leuk stukje.

    De groeten van Hielke en Sietse

Reageer op dit bericht (“BVA jeugdkaravaan van Den Helder naar Amsterdam ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)