Badminton Vereniging Almere

BVA stelt hal beschikbaar voor play off duel

Mocht de wedstrijd BC Duinwijck tegen BC Amersfoort toch nog gespeeld moeten worden en zou dat op zondag 22 februari 2009 moeten gebeuren en mocht BC Duinwijck dan niet over haar eigen hal kunnen beschikken, dan is BV Almere bereid om Sportcomplex De Toekomstgroep gratis beschikbaar te stellen aan BC Duinwijck, teneinde deze wedstrijd eventueel te kunnen spelen. Duinwijck heeft immers al genoeg schade geleden.

Tot nu toe 8 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Coralien op 15-02-2009 om 07:45 uur

    Krijn, volgens moet je iets doen met haakjes, 'niet' en gratis''

  2. Paula Wijnands op 15-02-2009 om 08:31 uur

    Om niet is een juridische term waarmee wordt aangegeven dat iets gebeurt zonder dat daar een tegenprestatie tegenover staat.

  3. Henk Staats op 15-02-2009 om 10:27 uur

    Beste Paula,

    Mijn complimenten. Ik had het zelf niet beter kunnen omschrijven!

  4. Krijn op 15-02-2009 om 12:52 uur

    Volgens mij kun je dat wel, waardoor het hele bericht een stuk duidelijker wordt :)

  5. Otto op 16-02-2009 om 16:18 uur

    Sinds gisteren op badmintoninfo.nl te lezen:

    14.00 uur
    zondag 15 februari 2009


    BVA stelt hal beschikbaar voor play off duel
    zondag 15 februari 2009

    Mocht de wedstrijd BC Duinwijck tegen BC Amersfoort toch nog gespeeld moeten worden en zou dat op zondag 22 februari 2009 moeten gebeuren en mocht BC Duinwijck dan niet over haar eigen hal kunnen beschikken, dan is BV Almere bereid om Sportcomplex De Toekomstgroep (niet gratis) beschikbaar te stellen aan BC Duinwijck, teneinde deze wedstrijd eventueel te kunnen spelen. Duinwijck heeft immers al genoeg schade geleden, volgens Henk Staats

    Het is sommigen dus nog steeds niet helemaal duidelijk of het nou wel of niet gratis is (ondanks de aanvullende uitleg van Paula.......) ;)

  6. Krijn op 16-02-2009 om 16:21 uur

    Niet geheel onlogisch, als je het mij vraagt.. Henk, in het vervolg toch proberen iets duidelijker te zijn? :) Heb het nieuwsbericht hier net aangepast.

  7. Redactie op 16-02-2009 om 16:33 uur

    En het persbericht van vandaag:

    Landelijke Commissie Wedstrijdzaken NBB wijst protest Duinwijck af

    DUINWIJCK – AMERSFOORT (22 FEBR.) BLIJFT GEHANDHAAFD

    De Landelijke Commissie Wedstrijdzaken (LCW) van de Nederlandse Badminton Bond heeft vandaag besloten geen verandering te brengen in de vaststelling van de wedstrijd Duinwijck–Amersfoort in de halve finales van de playoffs om het landskampioenschap op 22 februari. Duinwijck had geprotesteerd tegen het opnieuw vaststellen van de wedstrijd.

    Het eerste duel op 7 februari werd niet gespeeld, nadat BC Amersfoort op zeer korte termijn had besloten om niet naar Haarlem af te reizen. De LCW heeft het protest van Duinwijck afgewezen. Het zegt geen andere keus te hebben, omdat de bondsreglementen onomstotelijk voorschrijven dat de wedstrijd opnieuw moet worden vastgesteld.

    Duinwijck heeft 5 dagen de tijd om bij het Bondsbestuur van de NBB in beroep te gaan tegen de afwijzing van het protest.

    De LCW heeft tevens besloten om de Tuchtcommissie te verzoeken om de tuchtrechtelijke behandeling van de zaak tegen BC Amersfoort over te nemen. In de eerdere uitspraak werd al aangekondigd dat de LCW zich zou beraden over te nemen tuchtrechtelijke stappen tegen BC Amersfoort.

    In het duel van komende zondag wordt bepaald wie de tegenstander wordt van BV Van Zijderveld (Amstelveen) in de finale op 15 maart. BV Van Zijderveld was in de halve finale sterker gebleken van Van Zundert VELO. Duinwijck heeft de uitwedstrijd bij BC Amersfoort met 5-3 gewonnen. Een gelijkspel is voor Duinwijck voldoende om de eindstrijd te bereiken. In dat geval vindt de finale in de Duinwijckhal plaats. Bij een 5-3 zege voor BC Amersfoort worden er games (eventueel ook punten) geteld. BC Amersfoort is alleen bij een 6-2 (of een grotere) zege finalist.

  8. Henk Staats op 16-02-2009 om 16:36 uur

    Ik heb BadmintonInfo inmiddels gewezen op hun fout.
    Het is toch jammer dat zo'n mooie term om niet te moeilijk is :)

Reageer op dit bericht (“BVA stelt hal beschikbaar voor play off duel ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)