Badminton Vereniging Almere

De Regionale Kampioenschappen

In het weekend van 14/15 februari werden in sportcomplex de Toekomstgroep de Regionale Kampioenschappen gehouden.

In de 5de klasse was team 19 aanwezig. Zij kwamen eerst Polisport BC tegen. Zonder veel verwachtingen, maar met invaller Roland Branderhorst gingen zij van start. Met 3-2 werd er gewonnen en tot hun grote schrik zaten ze ineens in de finale. Joke moest even haar man bellen met de mededelingen dat ze niet om zes uur thuis zou zijn voor de warme prak omdat ze "een finale moest spelen". De finale werd verloren met 1-4, maar het seizoen was allang geslaagd.

In de 3de klasse hadden we 2 teams. Team 15 mocht na een wedstrijd al naar huis, want Overbos bleek te sterk. Gelukkig kon team 14 wel van Overbos winnen en haalden met een 4-1 overwinning, de titel binnen. Gefeliciteerd team 14!

In de 2de klasse hadden we twee teams uit Almere. Team 12 met invaller Rick Blok en team 13 met invallers Krijn Hoetmer, Danny van der Putten en Herman Bertsch. De heren uit dit laatste team waren geblesseerd/ziek, maar kwamen toch naar de hal om hun team aan te moedigen en te tellen. Dat is teamspirit! Beide teams wonnen in de kwart en halve finale en mochten het toen tegen elkaar uitvechten. Team 12 was duidelijk de sterkere en won met 4-1. Gefeliciteerd!

Reageer op dit bericht (“De Regionale Kampioenschappen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)