Badminton Vereniging Almere

De vijfde held, Gijs Berkelmans

Eerder hebben we Joost Berkelmans, Rick Blok, Thijs Maassen en Steven van Puffelen aan U voorgesteld als de helden die een poging gaan doen om het Ierse record, van ruim 24 uur achtereen badmintonnen in het dubbelspel, te breken en op 27 uur te brengen. Dat alles staat te gebeuren op vrijdag 27 februari 2009 vanaf 13.00 uur tot en met zaterdag 28 februari 2009 om 16.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep. Maar er is nog een vijfde held, te weten Gijs Berkelmans. Gijs is reserve en heeft daarmede wellicht een heel ondankbare rol. Tot vrijdag 27 februari 2009 13.00 uur moet hij stand-in zijn om bij eventuele blessures of ziekten in te kunnen vallen. Hij maakt dus alle voorbereidingen mee, traint ook alle keren mee, maar of hij daadwerkelijk aan de bak moet, is maar zeer de vraag. Vandaag stellen wij U de held op de achtergrond nader aan U voor.

Naam:
Gijs Franciscus Nicolaas Berkelmans.
Geboren:
18 april 1987 in Maarssen.
Familie:
Esther is al zes jaar m’n vriendin. We wonen nu nog bij onze ouders maar we zijn druk op zoek naar een huisje voor onszelf. Verder kent de hele vereniging mijn familie, zoals vader Bas, moeder Monique, broer Joost en m’n twee zussen Sanne en Nienke, we hebben dus altijd een full house.
Opleiding:
Gymnasium. Momenteel ben ik 3de jaar student geneeskunde en 3de jaar student Medische natuurwetenschappen, beide aan de VU.
Karakter:
Ik ben spontaan, eigenwijs en ik wil altijd van alles wel wat weten.
Team:
Dit jaar speelde ik in team 4 in de 3de divisie. Met Jordy Tukker, Randy Brom, Ingrid Mul, Dorien Drees, Merel Oosterling en Rianne van Groenigen. Omdat wij beste tweede zijn geworden zijn we naar de 2de divisie gepromoveerd.
Badmintonspecialiteiten:
Ik ben een typische singlespeler. Hoe langer een wedstrijd duurt, hoe leuker ik de wedstrijd vind. Ik zal dan ook nooit opgeven.
Vakantie:
Ik houd van een lekkere luie vakantie. Niet te veel doen en vooral lekker eten. Dit jaar gaan we met Kasper, Joost en Esther naar Spanje.
Idool:
Heb ik niet.
Film:
Ik houd eigenlijk wel van alle films als het maar geen romantische comedies zijn. Natuurlijk kijk ik ze wel, samen met Esther. Samen kijken maakt het toch nog leuker. Heel goed vind ik Braveheart, A Beautiful Mind en Se7en.
Lezen:
Daar houd ik niet van. Ik vind het al genoeg dat ik studieboeken moet lezen.
Muziek:
Ik houd eigenlijk van van alles, maar niet van Rap en Heavy Metal. Ook de CD’s bij Cock in de auto (zoals cd’s van Hazes), vind ik helemaal niks.
Eten/Drinken:
Ik houd van buitenlands eten, vooral Chinees. Ik maak een uitzondering voor boerenkool zonder rookworst, dat is ook OK. De zuurkoolschotel van m’n moeder is echt lekker
Andere hobby’s:
Ik heb veel ander hobby’s buiten badminton, zoals, pokeren, computeren en stijldansen. Ik heb ook al 14 jaar pianoles.
TV:
Ik houd van sportprogramma’s, ik kijk eigenlijk alle sport, echter niet al het geklep eromheen. Een goeie film op z’n tijd kijk ik ook graag.
Wat vind je van BV Almere:
Ik vind BV Almere de laatste jaren buiten de wedstrijden en trainingen een stuk gezelliger geworden. We gaan bijvoorbeeld al een aantal jaren met een grote groep badmintonners naar een toernooi in België. Ook dit jaar gaan we weer. Inschrijven kan nog steeds, iedereen is welkom.

Het paspoort van Gijs (263kb) is te downloaden.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. ortega op 28-02-2009 om 22:30 uur

    6 jaar samen , dat is hoogste tijd op in huwelijks bootje te gaan treden :9

Reageer op dit bericht (“De vijfde held, Gijs Berkelmans ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)