Badminton Vereniging Almere

Duinwijck met overmacht naar de finale

De spelers van Duinwijck hebben de aanmoediging op een spandoek 'Sla ze van de baan' wel heel letterlijk genomen. Na vier partijen in de veelbesproken wedstrijd tussen BC Duinwijck en BC Amersfoort, had Duinwijck de winst al op zak. De vier partijen werden allemaal gewonnen door Duinwijck. Nu had het net zo goed 2-2 kunnen staan gezien de standen in deze partijen, maar het stond wel degelijk 4-0. En met deze 4-0 voorsprong en de 5-3 overwinning in de eerste halve finalewedstrijd was de buit binnen voor Duinwijck.

En zo kreeg de wedstrijd de winnaar die het naar veler gevoel ook moest worden, namelijk Duinwijck. Dit vanwege de stand op de ranglijst na de reguliere competitie en na de, naar het lijkt, opgeklopte familiedreigementen.

Een volkomen sportieve revanche en mooier kan het feitelijk niet.

Reageer op dit bericht (“Duinwijck met overmacht naar de finale ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)